Zákonné pojištění vozidel

V dnešní době je cestování bez automobilu pro mnohé lidi více než nepředstavitelné. Stejně tak je však nepředstavitelné využívat dopravní prostředek, aniž byl vhodně pojištěn. Na silnicích se dnes může stát opravdu cokoliv, i proto by měl mít každý řidič jistotu, že je chráněno nejen jeho vůz, ale i všichni účastníci silničního provozu - včetně jeho samého.

Povinné ručení čili zákonné pojištění vozidel je nevyhnutelné, zákonem stanovená povinnost každého motoristy. Spolehlivě Vás ochrání, pokud provozem svého automobilu způsobíte škodu na zdraví nebo škodu na majetku ostatním účastníkům silničního provozu. Spolu se zákonným pojištěním získáte často možnost bezplatně využívat i asistenční službu, která je Vám k dispozici v případě nepojízdnosti automobilu následkem poruchy nebo nehody v České republice i v zahraničí.

Jak vybrat správné pojištění auta pro Vás a Vaše vozidlo? Vyplatí se přejít od stávající pojišťovny k jiné?
Mnozí řidiči si vybírají pojišťovnu pro povinné pojištění hlavně podle ceny. Je však dobré si všímat nejen ceny, ale i doplňkového pojištění, slev a asistenčních služeb. K orientaci na trhu povinných ručení Vám pomůže snadno dostupná kalkulačka povinného ručení.
Co se týče změny pojišťovny zákonné pojištění auta, může přinést úsporu několik tisíc korun. Jednotlivé pojišťovny nabízející na našem trhu povinné ručení používají pro výpočet pojistného různá kritéria - výkon motoru, stáří majitele motorového vozidla, ale i hmotnost vozidla či region. Navíc jako noví klienti můžete získat různé výhodné slevy.
Zákonné pojištění vozidel Adresa : http://auto-pojisteni.eu
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Pojištění vozidel, Pojištění auta, Zákonné pojištění auta, pojištění vozidel, zá
Uloženo: 26.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde