Poznejte výhody Ferratum půjčka

Ferratum půjčka

Ferratum půjčku poskytuje finská společnost Ferratum. V této zemi jde o oblíbené nebankovního poskytovatele, který se rozšířil i do další zemí Evropy. Jsou jimi Švédsko, Nizozemsko, Španělsko, Dánsko, Slovensko, Polsko, Slovinsko, Estonsko, Lotyšsko, Litva a Bulharsko.

Půjčka je pro každého. Žadatel o ní však nesmí být v bankovním registru dlužníků a musí být ve věkovém rozmezí 25 - 65 let. Oceníte fakt, že nemusíte předkládat doklad o vašich příjmech, a tak si tuto půjčku může vzít i nezaměstnaný člověk či žena na mateřské dovolené.

Pokud si berete od Ferratum první půjčku, můžete si půjčit pouze 1 000 Kč. Při druhé půjčce vám bude poskytnutá maximální částka 2 000 Kč a splatíte-li i tuto půjčku bez problémů, můžete půjčku dále navyšovat.
A jak je to s úroky? Za každých 1 000 Kč zaplatíte 250 Kč navíc. Žádné další poplatky ani úroky vás už nečekají.

A jak podat žádost o Ferratum půjčku? Je to jednoduché a každý to zvládne během několik minut bez toho, aby někam chodil. Stačí jen napsat krátkou textovou zprávu na naše telefonní číslo či vyplnit jednoduchý online formulář. Nenutíme vás vyplňovat žádné nekonečné formuláře. Ptáme se jen na základní údaje.
Poznejte výhody Ferratum půjčka Adresa : http://www.pujcka-sms.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pujcky,hotovost,penize,pujcka,uver,uvery,finance
Uloženo: 29.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde