Všeobecné informace o půjčkách.

Půjčka portál se vám snaží přinášet aktualizované informace ze světa půjček. Každý týden u nás najdete nové články, které vám mohou pomoci vyřešit vaše finanční poměry. Naším preferenčním odvětvím jsou nebankovní půjčky, kterým věnujeme většinu článků. Porovnáváme jednotlivé společnosti, co se úroku a podmínek týče. Radíme, jak se vyhnout podvodníkům a nepřehledným smlouvám.Nejsme poskytovatelé půjček, ale informační server, takže s vámi nemanipulujeme, ale sdělujeme objektivní informace. Situace v ČR v oboru nebankovních půjček je velice nepřehledná a chaotická. Každý vám nabízí to "nejlepší a nejvýhodnější" jen za účelem výdělku. My vám poradíme, kde se opravdu vyplatí půjčit si peníze.

Nebankovní půjčky se vyznačují vysokými úroky a RPSN. Výhodou bývá, že je dosažitelná téměř pro všechny. V případě nízkých půjček není třeba dokládat příjem a není nahlíženo do registrů dlužníků.

Informační kanály, proč k nám lidé chodí: půjčky na směnku, půjčky na op, půjčky pro nezaměstnané, půjčky bez registru, půjčky přes sms, půjčky pro důchodce atd.

V menší míře se též zaměřujeme na sektor bankovních půjček. Srovnáváme pro vás jednotlivé banky a porovnáváme jednotlivé půjčky a úvěry. Půjčka u banky je oproti jiným, nebankovním společnostem výhodnější a pro klienta přátelštější. Hlavní výhodou jsou úroky a výše RPSN. Smlouvy jsou přehledné. V případě neschopnosti splácet je zde pojištění, nebo odklad splátky po nějakou dobu (umožňuje většina bank). Nevýhodou bývá důsledné prověření bonity žadatele. Je nutný příjem a nahlíží se do registrů dlužníků. Schválení půjčky vám usnadní bezproblémová historie na vašem bankovním účtu. Banky nabízejí mnoho druhů poskytnutí půjčky, či úvěru. Jako příklad si uvedeme klasický úvěr, kreditní karta, kontokorent, studentská půjčka...

Ať už půjčka bankovní, či nebankovní, je důležité si uvědomit, že je to závazek na delší časové období. Proto si dobře rozmyslete, zda budete schopni částku pravidelně splácet.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
Půjčka portál
Všeobecné informace o půjčkách. Adresa : http://pujckaportal.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky, půjčky pro nezaměstnané, nebankovní půjčky, půjčky na op
Uloženo: 29.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde