Hypotéka alternativně

Potřebujete zřídit hypotéku, víte, že nemáte šanci ji získat z běžné banky, protože nesplňujete podmínky pro schválení hypotéky? Bohužel, bankovní společnosti mají neskutečně přísné podmínky pro schvalování půjček. Měli-li jste tedy v minulosti problémy se splácením nebo Váš plat nedosahuje obřích výšek, na hypotéku z banky zapomeňte. Naštěstí existují alternativní druhy zřízení hypotéky – nebankovní hypotéka!

Nebankovní americká hypotéka pochází z nebankovního sektoru. Podmínky pro zřízené produktu nebankovní hypotéka je tak mnohem snazší, prakticky si tuto hypotéku může zřídit každý, starší 18 let. Pokud tedy splňujete tuto zásadní podmínku, nebankovní hypotéka je vhodná i pro Vás!

Nebankovní hypotéka – konec dokladů o výši příjmu, konec nahlížení do registru dlužníků! U produktu nebankovní hypotéka má šanci každý. Na rozdíl od bankovních společností jsou tyto půjčky vhodné i pro nezaměstnané, důchodce, studenty či matky na MD.

Speciálním typem této hypotéky je americká hypotéka. Americká hypotéka je vhodná pro všechny, kterým vyhovuje způsob zřízení jako u hypotéky, ale kteří nechtějí půjčené peníze využít pro nemovitost. Americká hypotéka je tedy vhodná pro každého, který chce typ hypotéky, nemůže však navštívit banku. Jedná se o bezúčelový způsob zřízení půjčky.
Ať si již vyberete produkt americká hypotéka či nebankovní hypotéky, ani jedním z produktů neuděláte krok vedle. Věřte, že se jedná o produkty, které u nás nemají konkurenci a je o ně veliký zájem.
Hypotéka alternativně Adresa : http://nebankovnihypoteka.eu/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: americká hypotéka, nebankovní hypotéka
Uloženo: 26.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde