Asterie spravuje dluhy, není to podvod

Přijde první upomínka, po ní druhá, půjček je víc a máte pocit, že nejlépe bude zalézt do nory a ono to přece nějak dopadne. Řešením je komunikace s věřiteli a dohodnutí podmínek splácení. Řeknete si, to můžu udělat sám, na to nepotřebuji správce dluhů, ale důležitým důvodem nepříjemného stavu je právě nekomunikace s věřiteli. Je potom spravování dluhů podvod?

Podvod = obohacení sebe ke škodě cizího majetku nebo uvedením někoho v omyl, využití něčího omylu nebo zamlčení podstatné skutečnosti a způsobení tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou.
Oddlužení

Na trhu je řada společností, které nabízející oddlužení. V mnoha případech se o žádné oddlužení nejedná. Nově existuje Asociace správců dluhů, pro kterou hlavním mottem, aby lidé nepodlehli neseriózním podnikatelům. Určitě jste se s takovýmto případem ve svém životě setkali, a byli jste osloveni neseriózní společností. Na základě těchto poznatků jsme se rozhodli oddělit seriózní podnikatele od nepoctivých. Každý seriózní správce dluhů prošel školením a úspěšně složil zkoušku, na základě které obdržel certifikát od naší asociace. Pokud uvažujete o oddlužení, žádejte vždy po podnikateli předložení certifikátu o způsobilosti k této činnosti. Jenom tímto si zajistíte skutečné řešení Vašich problémů.

Lidé si dopřávají zboží a služby, na které nemají peníze. Vstříc jim vychází nepřeberné množství bankovních i nebankovních institucí, které poskytují půjčky, úvěry, leasingy či hypotéky prakticky komukoliv i bez ručitele. Prakticky žádná z těchto institucí důkladně nezkoumá bonitu a finanční situaci klienta, a proto se nezdráhají půjčit i několikrát za sebou. Některé finanční společnosti se přímo specializují na nezaměstnané osoby či takové, které mají nízkou finanční gramotnost.

Je to podvod?

To, že nejde o podvod, zjistíte mj. tím, že firma opravdu existuje. Nemá vymyšlenou adresu. Zvedá telefony, komunikuje. Má aktivní internetové stránky a je otevřená. Ano to všechno ještě nestačí, nejdůležitější je osobní zkušenost a případně reference. Asterie podvod není.
Asterie spravuje dluhy, není to podvod Adresa : http://pr-web.cz/finance/asterie-spravuje-dluhy-neni-to-podvod/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: správce dluhů, Asterie podvod, Asterie, oddlužení
Uloženo: 13.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde