Konsolidace půjček

Jistě víte, že konsolidace půjček je vhodnou variantou pro ty, kdo splácejí hned několik půjček najednou. Konsolidací totiž sloučíte všechny půjčky a úvěry pod jeden jediný. Tímto krokem lze výrazně ušetřit na poplatcích a úrocích, protože je platíte pouze jednou. Jedna splátka se Vám také bude lépe platit než hromada různě vysokých a měnících částek a budete mít své finance více pod kontrolou. Konsolidace půjčky je tedy jednoznačně výhodný krok. Má ale i pár zádrhelů.
Abyste mohli své půjčky konsolidovat u kterékoliv banky, je potřebné mít dobrou platební historii. Tu si banky samozřejmě ověřují v bankovním registru. Další nevýhodou konsolidace půjček je ručení nemovitostí, které se u vysokých částek stává pravidlem.
Konsolidace u bank jsou samozřejmě větší jistotou. Jelikož ale na našem trhu působí pouze tři banky, které konsolidaci nabízejí GE, KB a BAWAG Bank, možná si z jejich nabídek prostě nevyberete. Nevadí...
Konsolidace půjček bez registru
I nebankovní společnosti se snaží jít s dobou a začaly nabízet konsolidaci půjček a to pro mnohé dostupněji, protože nabízejí i variantu konsolidace půjček bez registru. I další u bank neústupná pravidla jsou u nebankovních společností nahrazena přizpůsobivým jednáním nebo dokonce konsolidací na míru.
Nemusíte se tedy bát špatné platební historie ani doložení příjmů apod., musíte však počítat s vyššími úroky. Jelikož si tyto společnosti klienty nevybírají, jsou pro ně automaticky více rizikoví. To si vybírají zpět právě na vyšších poplatcích a úrocích. Přesto konsolidace půjčky bez registru často sníží Vaše celkové náklady na splácení.
Ať už jste se rozhodli pro nebankovní společnost nebo pro některou z bank, před dohodnutím konsolidace půjčky je tedy vždy dobré zvážit, zda se Vám tento krok opravdu vyplatí.

Konsolidace půjček Adresa : http://ekonsolidace.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: konsolidace půjček, konsolidace půjčky, půjčky bez registru, konsolidace půjčky
Uloženo: 04.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde