Online půjčky

Téměř každý nebankovní poskytovatel umožňuje získání půjčky online, aniž by bylo třeba chodit na pobočku. Ale jak jsou na tom bankovní půjčky? I sem již proniká, byť mnohem pozvolněji tento trend. Je to dáno především složitější strukturou a administrativou bank oproti nebankovním podnikům.

Nicméně, již dnes si můžete prostřednictvím internetového portálu Setrnapujcka.cz pořídit jednu z nejlepších půjček na našem trhu. Jde samozřejmě o Expres půjčku od GE Money Bank, která patří mezi nejmodernější a nejvíce zákaznicky zajímavé úvěry současnosti.

Dozvědět se o ní více můžete na výše zmíněných stránkách. Zde ji pouze v krátkosti představíme. Tento úvěr umožňuje půjčit si 30 000 – 600 000,-Kč na cokoli, bez ručitele nebo bez zastavení majetku (pouze u půjček nad 300 000,-Kč je zapotřebí uvést spolužadatele).

Splácet částku můžete po dobu 24, 30, 40, 50, 60 až 72 měsíců, a pokud si půjčíte vícenež 200 000,-Kč může doba splatnosti činit až 96 měsíců. Sami si přitom zvolíte, kolik chcete měsíčně platit, abyste to bez problémů zvládali.

Půjčku si můžete pojistit proti neschopnosti splácet, a když budete mít v průběhu splácení zájem o další půjčku, můžete si u té stávající požádat o doplnění a získat tak nový úvěr bez zbytečného vyřizování.
Online půjčky Adresa : http://www.setrnapujcka.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pujcka,pujcky,uver,finance,penize,hotovost
Uloženo: 29.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde