Povinneruceni.biz

Internetové stránky Povinneruceni.biz nabízejí řidičům zajímavé možnosti, co se týče zákonného pojištění jejich automobilů. Kromě toho, že na této adrese naleznete spoustu praktických a užitečných informací, se zde nalézá také služba povinné ručení – srovnání.

Tato unikátní kalkulačka srovnává nabídky pojišťoven, které v České republice zákonné pojištění motorových vozidel nabízejí a vyhledává nejvýhodnější varianty, včetně cenově nejdostupnější podle zadaných parametrů.

Vložit musíte zdvihový objem motoru, výkon, hmotnost vozidla, stáří vozu, kategorii (osobní automobil, nákladní vůz, obytné vozidlo, tahač,…) a způsob jeho používání (běžné použití, podnikání, taxislužba, autoškola, půjčovna aut, …). Dále je důležité PSČ, kvůli rizikovosti oblasti, věk řidiče, délka předchozích pojištění a pro určení výše bonusu také doba řízení bez nehod.

Z nabídek, které vám kalkulačka předloží, si můžete vybrat tu, která bude pro vás nejvýhodnější a rovnou si ji objednat. Povinné ručení online je výhodné jak z časového, tak z finančního hlediska, pojišťovny totiž na smlouvy vyřízené přes internet poskytují obvykle slevy, které nemusí být vůbec zanedbatelné.

Výhodné pojištění je nyní díky těmto stránkám dostupnější pro kohokoli, kdo chce kvalitní produkt s odpovídajícími službami za dobrou cenu.
Povinneruceni.biz Adresa : http://www.povinneruceni.biz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pojisteni,povinne ruceni,vozidlo,auto
Uloženo: 15.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde