Projektu OVB Vstřícná banka ještě není

OVB Vstřícná banka představuje projekt prvního tuzemského, nezávislého a objektivního ratingu bank v České republice.

Projekt ratingu bank se zásadním způsobem liší od všech dosavadních projektů vztahující se k bankám. Pravidelné čtvrtletní ratingy a hodnocení bank OVB Vstřícná banka mají za úkol poskytovat kvalitní a objektivní informace o tuzemských bankách, jejich kondici, stavu, image a kvalitě jejich služeb s výhledem vývoje do budoucna. Klienti bank, potenciální klienti bank, odborná veřejnost, ale i banky samotné získají pravidelné informace o stavu, v jakém se každé čtvrtletí banky nachází.

Odbornost a profesionalitu hodnocení zajišťují nezávislí odborníci ze světa médií, finančnictví a vzdělávání. Pohled veřejnosti, působení image jednotlivých bank i cítění vztahu ke klientům zajišťuje hlasování veřejnosti, která může rating bank rovněž ovlivnit. Hlasování veřejnosti lépe než cokoliv jiného pomůže zjistit aktuální vnímání bank a jejich image ze strany klientů i ostatních občanů. Nezávislost a odbornost zajišťuje nezávislý server, který se dlouhodobě zabývá bankovními poplatky a snahou o kultivaci chování bank vůči klientům www.bankovnipoplatky.com.

To vše dohromady vytváří základ nejkomplexnějšího ratingu a hodnocení bank, které dosud nemělo v České republice konkurenci a které konečně umožní veřejnosti, bankám i odborníkům přístup ke kvalitním informacím o stavu a vývoji bank působících v České republice. Letos proběhly už tři čtvrtletní ratingy a hodnocení bank OVB Vstřícná banka. Za první čtvrtletí první místo obsadila Raiffeisenbank. Po polovině roku patřilo první pořadí GE Money Bank. A v nedávno uveřejněných výsledcích třetího čtvrtletí se první umístila nejmladší tuzemská banka Fio.

O tom, že čtvrtletní ratingové výsledky OVB Vstřícná banka mají svou váhu, svědčí i mediální zájem o výsledky, i zájem samotných bank.
Projektu OVB Vstřícná banka ještě není Adresa : http://ovballfinanz.wordpress.com
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: OVB Allfinanz, OVB, OVB Vstřícná banka
Uloženo: 15.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde