Jak začít podnikat v době krize?

Stále častěji v době ekonomické krize setkáváme s drsnou realitou snižování stavů ve firmách. Mnoho lidí následně neúspěšně shání novou práci, která ale bohužel není dostupná z důvodů nedostatku pracovních míst.
V této návaznosti úřady práce stále čestěji hlásí větší a větší nárůst živnostníků, tedy lidí, kteří se rozhodli pracovat sami na sebe.

Pokud patříte mezi tyto odvážlivce, určitě víte jaké problémy jste museli řešit. Zejména problémy finanční, protože většina profesí potřebuje nějaký kapitál na rozjezd. V případě, že nemáte žádný příjem, tak nemáte nejmenší šanci získat půjčku od Banky.

Naštěstí je u nás možnost nebankovní půjčky, která má sice vyšší RPSN, než obvyklé půjčky v bance, ale na druhou stanu je to asi nejvhodnější volba jak rozjet své vlastní podnikání.
Společností nabízejících tyto půjčky je velmi velké množství je potřeba velmi pečlivě vybírat, než podepíšete danou smlouvu. Někdy může být výhodné sjednat si půjčky od soukromých osob, kde můžete narazit na výhodnější podmínky, než u nebankovních společností poskytujících úvěry.
V případě, že potřebujete jednorázovou půjčku s jednorázovou splatností, určitě hledejte půjčky na směnku. Pokud najdete schopného poskytovatele, nemělo by RPSN přesáhnout 20 procent. Tím se tento produkt stává velmi žádaným, má své výhody a nevýhody a proto záleží jen na Vás, jakou volbu si vyberete pro svůj rozjezd v podnikání.
Jak začít podnikat v době krize? Adresa : http://chytra-pujcka.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: půjčky
Uloženo: 27.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde