Artesa, spořitelní družstvo

Spořitelní družstvo Artesa se pyšní dvanáctiletou tradicí prosperující kampeličky, která s úspěchem nabízí výhodné finanční spořicí služby, termínované vklady i úvěrové produkty pro domácnosti, podnikatele a organizace. Záložna Artesa podléhá, stejně jako banky a ostatní peněžní ústavy, pravidlům obezřetného podnikání bank, která stanovila Česká národní banka. Plnění těchto zákonných norem Česká národní banka také důsledně a pravidelně kontroluje. Záložna Artesa tato kritéria plní ve všech ukazatelích a její vklady jsou, stejně jako vklady u bank, pojištěny u Fondu pojištění vkladů podle zákona o bankách.
V souvislosti s prozíravou finanční politikou a obchodním růstem si dovoluje záložna Artesa nabízet svým členům vysoké zhodnocení finančních prostředků na spořicích účtech, termínovaných vkladech anebo poskytovat výhodné podnikatelské úvěry na cokoliv a v krátkém čase.
Artesa je respektovanou finanční institucí, která zakládá svou činnost na důvěryhodnosti, transparentnosti, spolehlivosti a především na bohatých profesních zkušenostech svých finančních poradců.
Všechny transakce provádí Artesa s ohledem na maximální bezpečnost a návratnost financí.
Artesa, spořitelní družstvo Adresa : http://www.artesa.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: úvěry, úvěr, investice, finanční investice, banka, banky, bankovní služby, běžný
Uloženo: 17.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.3
Hodnocení webu: 4.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde