Profesionální upomínka

Nepřesná nebo obecná upomínka může vymáhání pohledávek značně zkomplikovat. Proto nepodceňujte tento první krok směřující k zaplacení vaší pohledávky nebo vrácení jakéhokoli majetkového nároku.
Nezapomeňte, že upomínka může sloužit také jako pádný argument a důkaz v dalším sporu a komunikaci s dlužníkem.
Aby byla upomínka maximálně účinná, je před jejím sestavením nezbytné analyzovat nejen titul pohledávky, ale také majetkové poměry a sociální status dlužníka, včetně prověření, zda se svým jednáním nedopustil trestného činu.
Soubor zmiňovaných informací je pro sepsání efektivní upomínky mimořádně důležitý, protože vám pomůže odhalit slabá místa dlužníka a přimět jej k neprodlenému jednání a zaplacení dluhu.

Zpracování upomínky proto není snadnou záležitostí a rozhodně neexistuje jednotný vzor upomínky. Jak bylo řečeno, hlavním důvodem je nezbytnost, aby upomínka dlužníka upozornila nejen na dluh, ale také na skutečné a relevantní potíže, které jeho nezaplacením nastanou.

Díky naší znalosti celé problematiky vymáhání pohledávek, příslušných zákonů a informačních databází příslušných institucí, pomocí kterých získáme všechny nezbytné nacionále a potřebné informace o dlužníkovi, jsme připraveni zpracovat vám profesionální upomínku, která navíc obsahuje scénář dalšího postupu pro případ, že na ní nebude dlužník reagovat.

Profesionální upomínka Adresa : http://www.interivco.cz/upominka.html
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: upominka, upominka vzor, upominka nezaplacené faktury
Uloženo: 16.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde