Stálý přístup k vašemu účetnictví

Účetnictví je jistě nepostradatelnou činností každého podnikatele. Dá se říct, že bez něj by to nešlo. Kdo by se časem vyznal v tom nepřeberném množství papírů a informací?
Přiznejme si ne každý je v tomto směru odborník. Určitě i laik ví, co znamená slovo faktura, pokladní doklad, reklamační list nebo skladová evidence. Toto jsou výrazy, se kterými malá či větší firma přijde do styku. Ovšem ne každý přesně ví, jak zaúčtovávat a představa plného stolu účetních dokladů není právě příjemná.
Nejste odborník na účetnictví, a přesto chcete mít průběžný přehled o stavu Vaší firmy? Právě pro vás je tu ideální řešení. On-line účetnictví – lehké a snadno proveditelné. Během pár minut získáte dokonalou vlastní účtárnu. Co do odbornosti nebo rychlosti od kvalifikované síly k nerozeznání. Ovšem za daleko příznivější cenu. Obdržíte pouze přístupový soubor a heslo k serveru a už vám nic nebrání začít vystavovat potřebné doklady.
Nemusíte mít starosti s koupí účetního software (časově omezená akce, kde klient dostává licenci zdarma) nebo jeho aktualizací. Odpadá vám i starost se zálohováním dat, které systém za vás automaticky udělá. Pokud vlastníte firmu o více pobočkách na více místech, nemusíte se bát nutnosti sehrávání dat z několika fakturačních míst. Účtárna je nastavena na neomezený počet poboček. Příjemné je i zjištění, že ke svému účetnictví můžete přistupovat i z domova. Další výhodou Online účetnictví je možnost platit faktury přímo z účetního systému (odpadá nepříjemná nutnost zadávání čísel účtů, variabilních symbolů a částek), umíme propojit systém s vaším internetovým e-shopem, a hlavně konečně budete mít každý den aktuální přehled o neuhrazených závazcích a pohledávkách.
Kromě Online účetnictví nabízíme firmám daňové poradenství, zpracování daňových přiznání včetně odkladů. Dále nabízíme vedení mzdové agendy a splníme za Vás veškeré zákonné povinnosti, jako je vedení mzdových listů apod. Pokud potřebuje vaše firma více středisek, pomůžeme vám je rozúčtovat.
Ani na závěr si nemusíte dělat starosti s potřebnými výstupy. Rádi pro vás připravíme libovolné přehledy dle vašich přání a potřeb.

Stálý přístup k vašemu účetnictví Adresa : http://www.k-ucetnictvi.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: účetnictví, on-line účetnictví
Uloženo: 17.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde