Asterie podvod není - revoluční oddlužen

Je Asterie podvod?
Ekononická krize, půjčky, úvěry, dluhy, lichvy, ztráta zaměstnání, exekuce,.. jsou pojmy, které jsou stále aktuální. Ekonomická krize zasáhla snad každého občana. Nejen že se snížila kupní síla a zvýšila nezaměstnanost, ale stále panuje nejistota z dalšího vývoje. Těžké chvíle zažívají především lidé, kteří měli svůj rozpočet „napnutý“ v době ekonomciké prosperity před rokem 2008. Díky dostupným úvěrům a půjčkám si mohli dopřát mnoho požitků a splnit svá přání. V současnosti se někteří z nich ocitli v dluhové pasti a hořce litují.

Asterie s.r.o.
Právě lidem, kteří se cítí bezradní, poskytuje své služby společnost Asterie s.r.o. Její služba oddlužení není klasickým oddlužením, kdy na sebe dlužník vyhlásí osobní bankrot. Asterie nabízí revoluční a zcela komplexní způsob, jak dostát svým závazkům. Současně přitom nemusí být dlužník odkázán jen na životní minimum a má příležitost si u Asterie vydělat další peníze.

Princip správy dluhů u Asterie

V čem tedy spočívá komplexnost oddlužení u Asterie? Především je nutné si uvědomit, že Asterie za nikoho dluhy nezaplatí. Je to poměrně logické – zaplatit za někoho dluhy by dlužníkovi nic nepřineslo a neřešilo by to jeho finanční situaci. Typický klient Asterie má 10 věřitelů a dluh okolo půl milionu.

Společnost Asterie bude v procesu oddlužení hrát roli vašeho rádce a prostředníka a rádce – správce dluhů. Ten bude vyjednávat s věřiteli, bankami, exekutory a soudy lepší podmínky a kompromisy, tzn. snížení splátek, odpuštění úroků a smluvních pokut, konsolidace dluhů, zastavení exekucí a odblokování účtů. Dále za vás bude vyřizova veškerou agendu a administrativu, pomáhat s psaním životopisů, hledáním dalších zaměstnání a příjmů.

Podstatné je vypíchnout, že cílem Asterie je vyjednání kompromisů se všemi věřiteli. Díky tomu, že má Asterie vybodované dobré vztahy s velkým počtem finančních institucí a exekutorů, je schopna dohodnout takové podmínky, na které by žádný věřitel dlužníkovi nepřistoupil.

Shrnutí:
Asterie za nikoho dluhy nezaplatí. Narovinu všem dlužníkůlm vzkazuje: „Kdo se dokáže dohodnout se VŠEMI svými věřiteli na lepších podmínkách, které je schopen reálně zvládnout, nepotřebuje služeb Asterie.“ Správce dluhů Asterie podvod není!

Asterie podvod není - revoluční oddlužen Adresa : http://asterie-podvod.com/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: asterie, oddlužnění
Uloženo: 16.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde