Asterie - Váš správce dluhů

Společnost Asterie s.r.o. je známá díky své jedinečné komplexní službě, kterou spravuje dluhy dlužníkům. Nejde a nikdy nešlo o jednorázové zaplacení všech pohledávek dlužníka. Asterie podvod není a v mnoha případech se jí podaří domluvit dlužníkům, pro které pracuje, lepší podmínky s věřiteli. A také slaví, společně se svými klienty, úspěchy i u soudu.

Jak již bylo výše zmíněno, Asterie za nikoho dluhy nezaplatí. V celém procesu bude vystupovat jen jako Váš osobní poradce - správce dluhů, který bude fungovat jako spojka mezi Vámi a věřiteli. Cílem je vyjednání kompromisu se všemi věřiteli. Myslíte si, že fyzická osoba má takovou možnost? Jen na vysvětlenou - typický klient Asterie má 10 věřitelů a dluh okolo půl milionu korun. Výsledkem celé komunikace je snížení splátek, úroků, zastavení exekucí, odblokování účtů, odpuštění sankcí, vyhrané soudní řízení apod. Jelikož Asterie nabízí opravdu komplexní řešení, řeší za klienta veškerou komunikaci a administrativu.

Nově si může klient společnosti Asterie on-line na internetu kontrolovat stav svého dluhu i pohyby peněz, kam a kdy byly z účtu poslány. Tím, že vidí do systému, získává klient Asterie zároveň i možnost přivydělat si. Pokud přivede nového klienta a zadá ho do systému, dostane od Asterie po podepsání smlouvy s tímto novým klientem finanční odměnu, o kterou sníží své zadlužení. Tato motivace funguje a ukazuje, že klienti jsou se službami Asterie spokojeni a nemají problém získat nového klienta ze svého okolí.

Zároveň se výrazně zlepšila platební morálka klientů, kteří jsou motivováni novým pravidlem: pokud první splátku provedou do určitého data, okamžitě přecházejí na sazbu 10 %, kterou si Asterie z pravidelné splátky nechává. Už tedy žádných 30 %, ale deset, pokud své oddlužení myslíte vážně.

Asterie narovinu říká: „Kdo si zvládne se všemi svými věřiteli dohodnout lepší podmínky, nepotřebuje našich služeb“. Sami se můžete přesvědčit v sekci reference, že není pravda, že je Asterie podvod. Společnost pomohla již tisícům spokojených klientů. Alfou i omegou je pevná vůle a odhodlání aktivně se podílet na řešení. Výsledek máte v rukou jen Vy!

Asterie - Váš správce dluhů Adresa : http://asterie-podvod.webnode.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Asterie, Asterie podvod, správe dluhů
Uloženo: 02.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde