Profispolečnosti.cz

Založení nové obchodní společnosti a její zápis do obchodního rejstříku patří mezi hlavní úskalí, které čeká na budoucí podnikatele a provozovatele nové obchodní společnosti.
Nepřehlednost právního řádu, nedostupnost dostatku relevantních informací pro zakladatele spolu se složitostí podacího formuláře, nejasného vymezení příloh a nejednotnosti soudních rozhodnutí s sebou přináší značné riziko odmítnutí zápisu nové obchodní společnosti do obchodního rejstříku ze strany rejstříkového soudu a s tím spojené další nemalé časové i finanční náklady zakladatele.
S poradenským servisem profispolečnosti.cz se Vám toto stát nemůže!
Nejen že Vás uchráníme zmíněných rizik, ale především založíme obchodní společnost v nejkratším možném časovém termínu a za mimořádně příznivých cenových podmínek. Samozřejmostí při objednání založení firmy od nás je i individuální přístup k Vašim potřebám a požadavkům.
Založení společnosti s ručením omezením Vás vyjde pouze na cenu 22.900,- Kč a založení akciové společnosti na 64.900,- Kč.
V ceně je zahrnuto vše, tedy zejména obstarání všech potřebných dokumentů a podpisů, veškeré poplatky a kolky, vyřízení volné živnosti, garance zápisu Vaši firmy v obchodním rejstříku a registrace na finančním úřadě.

Další naší službou je prodej tzv. Ready made společností.
Ready made společnost je již obchodním soudem registrovaná společnost, která je určena pouze k dalšímu prodeji novému podnikateli a nabízí tak zajímavou alternativu k založení společnosti vlastními silami.

Hlavním důvodem existence a vzniku tzv. ready made společností je zejména faktická potřeba začínajícího podnikatele odstartovat své podnikání rychle a také pod novou firmou.
READY MADE (předzaložená) společnost je tak již registrovaná společnost, která byla založena pouze za účelem jejího dalšího prodeje novému podnikateli a nikdy nevyvíjela žádnou obchodní činnost. READY MADE společnost je již zapsána v obchodním rejstříku, má svoje IČO, nikdy nepodnikala a má tak 100% garanci bezdlužnosti. Svou novou ready made společnost si můžete objednat u nás na adrese http://www.profispolecnosti.cz
Převodem obchodních podílů, popř. akcií v ready made společnosti se stane začínající podnikatel jejím výlučným vlastníkem a může pod jejím názvem (obchodní firmou) začít okamžitě podnikat.
Ready made společnosti jsou nabízeny většinou v právní formě společnosti s ručením omezeným nebo ve formě akciové společnosti.
Rozhodující výhodou READY MADE společností oproti klasickému zakládání nové společnosti, která činí tuto službu tolik populární, je rychlost a dostupnost. Zatímco při běžném založení firmy se čekací doba na možnost disponovat s novou společností protáhne až na dva týdny, zde získá klient koupí READY MADE společnosti novou firmu téměř okamžitě. Další významnou výhodou je fakt, že ready made společnost, kterou klient kupuje, má již splacený základní kapitál a proto je její dostupnost výrazně vyšší.
Profispolečnosti.cz s.r.o. disponují portfoliem READY MADE společností, které jsou určeny výhradně ke koncovému prodeji zákazníkovi, garantují ze 100%, že společnosti jsou bez obchodní historie, bez závazků a pohledávek a mají zcela splacený základní kapitál. Společnost je tak klientovi k dispozici okamžitě a její cena, která je velmi příznivá, neobsahuje žádné skryté poplatky.
Nejčastější doprovodnou službou, kterou vyžadují naši klienti při koupi ready-made společnosti, je poskytnutí sídla firmy. Mít své vlastní sídlo je pro každou obchodní společnost podmínkou sine qua non pro zápis do obchodního rejstříku.


Profispolečnosti.cz Adresa : http://www.profispolecnosti.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: ready made, založení firmy, offshore, sídlo firmy, založení společnosti
Uloženo: 19.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde