AUDIT CONSULT ABL s.r.o.

Společnost AUDIT CONSULT ABL s.r.o. tu je pro Vás Nabízíme Vám v rámci naší zodpovědnosti širokou škálu auditorských, účetních a poradenských služeb s kterými máme zkušennosti již od roku 1993. Při naší činnosti přistupujeme ke každému našemu klientovi individuálně, tak abysme zcela vyhověli jeho požadavkům a potřebám.
Naše společnost provádí audit(ověření účetních závěrek) u několika desítek společností a družstev především z okresů Znojmo, Třebíč, Praha, České Budějovice, Chomutov, Litoměřice. Audit provádíme jak pro účetní jednotky s povinným auditem, tak i pro účetní jednotky, které si dobrovolně chtějí nechat ověřit svou účetní závěrku. Pro obce a dobrovolné svazky obcí provádíme přezkoumání jejich hospodaření. Mezi naše činnosti patří široká škála služeb, ke kterým řadíme:
1.auditorskou činnost
2.účetní poradenství
3.finanční a ekonomické poradenství

Auditorská činnost zahrnuje


• povinný audit
• přezkoumání hospodaření
• ověřování účetních záznamů
• ověřování ekonomických informací

Vycházíme ze zákona č. 93/2009 Sb.O auditorech a jeho jednotlivých ustanovení. Při provádění auditorské činnosti dodržujeme zákonné předpisy, mezinárodní auditorské standardy a aplikační doložky Komory auditorů České republiky. Řídíme se vnitřními předpisy Komory auditorů a etickým kodexem vydaným Komorou auditorů České republiky. O všech skutečnostech, které nejsou veřejně známy a které se týkají účetních (a jiných) jednotek dodržujeme zákonem stanovenou zásadu mlčenlivosti.


AUDIT CONSULT ABL s.r.o. Adresa : http://www.auditconsultabl.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Audit, Consult, ABL , Audit Znojmo, Audit Praha, Auditorská činnost, společnost,
Uloženo: 06.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde