Credit Free Ostrava, půjčky a rady

První zmínka o firmě CREDIT FREE Ostrava, s. r. o. se datuje do začátku roku 2009. Avšak činnost subjektu byla zahájena již v roce 2006 jako sdružení fyzických osob. Dá se objektivně říci, že sdružení se již od prvopočátku zaměřovalo na finanční služby. Jednalo se především o zprostředkování úvěrů, půjček, hypoték, poradenství v oblasti financování, zajištění právní ochrany v souvislosti se zprostředkováním úvěrů a v neposlední řadě i poskytování vlastních financí. Ale nepředbíhejme, protože pohled do historie činnosti firmy nabízí vizi postupného rozvoje.

Nabytím právní subjektivity, čili vznikem CREDIT FREE Ostrava, s. r. o., byl dán impuls ke zvýšení kvality služeb poskytovaných našim klientům v rámci zprostředkování úvěrů, půjček hypoték a služeb s touto činností spojených. Znamená to tedy ještě vyšší zkvalitnění poskytovaných finančních služeb v celé jejich komplexnosti, s kvalifikovaným zázemím, a tradicí.

Rozšířením dalších aktivit v oboru finančnictví společnost získala stabilní postavení v České republice.
Pokud bychom hovořili o jednotlivých kategoriích, které se velmi úspěšně vyvíjí, nelze opomenout projekt poskytování úvěrů z vlastních zdrojů, který se začal realizovat pod „hlavičkou“ CREDIT FREE Ostrava, s. r. o. s názvem FREE PŮJČKA. Jedná se o úvěry bez prověřování registrů s hodnocením poměru mezi výší příjmů a výší výdajů klienta. Produkt, jenž je určen k čerpání za jakýmkoliv účelem, byť s krátkodobým rozvržením splátek, je mezi klienty velmi oblíben.

Ať se již jedná o kteroukoliv činnost, či finanční produkt, který můžeme klientům nabídnout, cílem je vyhovět nebo alespoň přiblížit se jejich potřebám a požadavkům. Finanční řešení přesně na míru vyhotoví kvalifikovaní odborníci, kteří jsou k dispozici po celý průběh řízení. Za dobu své existence si společnost získala tisíce spokojených klientů z celé České republiky a díky nadstandardnímu přístupu pracovníků firmy k řešení potřeb klientů jejich počet stále roste.

Credit Free Ostrava, půjčky a rady Adresa : http://www.creditfree.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: credit free, půjčky
Uloženo: 30.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde