Registr dlužníků on-line

Centrální registr dlužníku je systém, ve kterém je možno hledat nesplacené závazky subjektů (ekonomických) které jsou registrovány v České republice a jsou propojeny s registry v Evropské unii a USA. Dále je centrální registr dlužníků napojen na další země prostřednictvím mezinárodního registru dlužníku a také s národními podsystémy NRKI a BRKI.

Centrální registr dlužníků zprostředkovává zobrazení pozitivních i negativních údajů, které jsou vedeny v jednotlivých registrech (tzv. zdrojových registrech)
Centrální registr dlužníků České republiky poskytuje pro tisíce firem tu nejvhodnější alternativu kontroly bonity obchodních partnerů, stávajících i potencionálních klientů.
Centrální registr dlužníků je největším bankovním a nebankovním klientským registrem na světě. Jeho databáze jsou tvořeny z národních registrů a jsou vzájemně propojovány mezinárodním systémem CERD. Cílem tohoto registru je ochránit obchodní subjekt před špatnou investicí, nebo naopak výrazně zvýšit vymahatelnost pohledávek. Díky systému registru dlužníků - dlužník nemá šanci vyhnout se závazkům vystěhováním se do jiného státu nebo zneužívat běžné praxe, že ho v zahraničí nikdo žalovat nebude.
Registr dlužníků on-line Adresa : http://www.registrdluzniku.eu
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: cerd,centrální,registr,dlužníků,čr,pohledávky,exekuce,finance,nesplacené závazky
Uloženo: 26.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde