Půjčka na cokoliv - Mojepůjčka.cz

Společnost ACM Money Česká Republika, a.s., poskytovatel produktu Moje půjčka, působí na českém finančním trhu od roku 2002.

Nejprve se zaměřila na poskytování svých finančních služeb v Praze, kde má společnost i své sídlo a díky sílícímu postavení na českém nebankovním trhu, které bylo důsledkem poskytování kvalitních produktů a služeb, společnost rozšířila své působení přes střední Čechy na celé území České republiky.

Především díky síti profesionálně vyškolených úvěrových poradců, dokáže společnost ACM Money reagovat velmi rychle na požadavky svých klientů v rámci celé České republiky. Jejich osobní přístup je klienty velmi oceňován, přispívá ke kvalitě poskytovaných služeb a je garantem kvality, rychlosti a spokojenosti všem našim klientům.

Osobní přístup ke klientovi je také krédem společnosti, kterým se ACM Money Česká republika, a.s. snaží naplňovat své motto:


„minimum starostí, maximum péče“

Díky rychlé a velmi kvalitní práci celého týmu specialistů se nám daří stále zvyšovat počty našich spokojených klientů, rozšiřovat množství nabízených služeb a nadále si upevňovat své postavení mezi nebankovními subjekty poskytující dlouhodobé úvěry.
Půjčka na cokoliv - Mojepůjčka.cz Adresa : http://www.mojepujcka.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: Půjčka, půjčka na cokoli, půjčka na auto, půjčky, moje půjčka, půjčka na rekonst
Uloženo: 31.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.4
Hodnocení webu: 4.1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde