Holka od vedle

Ahoj, jmenuji se Petra Jehličková a přihlásila jsem se do soutěže Holka do vedle v časopise Maxim. Nikdy předtím jsem nedělala modelku. Na webu a v soutěži Holka od vedle uvidíte fotky z mého běžného života, kde jsem nenalíčená, neupravená, prostě taková, jak jsem se narodila.

Je mi 23, mám synka Adámka a žiji úplně obyčejný život jako většina z Vás (pracuji, starám se o dítě a o domácnost). Mojí prioritou je, aby rodina byla šťastná a držela při sobě. Patřím mezi konzervativní lidičky, co věří na lásku na celý život a věrnost jeden k druhému považují za samozřejmost. Peníze a majetek nikdy nerozhodoval v mém výběru partnera.

Proč jsem se přihlásila do této soutěže a ne do jiné?

Chtěla bych si alespoň jednou v životě vyzkoušet, jak vypadá práce modelky v prestižním časopise a jaké to je být na hlavní stránce takového časopisu . Nemám nic proti fotkám v pěkném a svůdném spodním prádle, fotky s nahotou považuji spíše za laciné!

Maxim a jeho soutěž Holka od vedle mě zaujala tím, že neměla žádné podmínky, které by kohokoliv diskriminovaly (pro stav, výšku, bezdětnost, atd...), a proto jsem sebrala tu odvahu a poslala pár fotek a díky tomu se dostala do 60tky soutěžících.
Holka od vedle Adresa : http://www.holka-od-vedle.cz
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: holka od vedle,modeling,petra,jehličková
Uloženo: 09.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde