Cesta za štěstím

Už se vám někdy stalo, že jen tak chodíte kolem nějakého člověka, který se vám líbí a nijak nepředpokládáte, že by z toho mohlo něco být. Natož, aby to byl ten pravý a jediný. Tak mne se to stalo, až tomu sám nemohu uvěřit. Prostě z čista jasna se ráno probudíte a najednou víte, že už nikoho jiného nikdy nechcete. Tak právě o tom je tato stránka a o tom je vlastně celý život. Hledání to ideálního protějšku s kterým se budete cíti konečně naprosto štastný.

Najdete tu jak věci týkající se našeho vztahu tak i obecné věci o vztahu jako takovém a plno dalších věcí z příbuzných témat.

Tato Cesta za štěstím, ale nemusí být jen naše cesta. Budeme rádi, když s námi budete spolupracovat a řeknete nám všem ostatním také něco o vašem vztahu. Nebo jen o vás jak hledáte vztah a co se vám daří a co ne. Třeba i trochu poradíte ostatním čemu se vyhnout a jaké nedělat chyby. Můžete se nám také svěřit do poradny a mi se vám pokusíme poradit jak jen to půjde.

je to i pro vás, kterým bylo nějak strašně ublíženo a vy máte pocit, že už to asi znovu nepůjde. Pokusíme se tyto obláčky na vaší mysli nějak rozehnat.
Cesta za štěstím Adresa : http://martin-paczek.estranky.cz (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: láska,laska,vztah,vztahy,romantika,martin,aneta,sms,básničky,o lásce,o vztahu
Uloženo: 21.02.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde