Fčelka aneb má osobní stránka

Na stránkách jsou nejrůznější informace z mého života, fotky mé, mé rodiny a mých zvířátek. V zájmu zvýšení školního kolektivismu a sounáležitosti jsem zde zveřejnila nejrůznější školní materiály a projekty, nesmím opomenout ani protokoly z laboratoří.
Jako symbol svých stránek jsem zvolila včeličku proto, že je to pilné zvířátko...se stejnou chutí a pílí chci zlepšovat svou webovou prezentaci a přivést ji tak k dokonalosti. :-)
Stránky jsem začala psát jako začátečník bez jakýchkoli vědomostí, postupně objevuji další a další nástroje a možnosti. Hledáním informací, zkoušením a rovněž validací jsem dosáhla toho, že stránky napsané v jazyce XHTML 1.0 Strict jsou stabilní a spustitelné jak v grafických, tak v textových internetových prohlížečích. Stále nejsem expert, uvědomuji si, že při psaní dělám stále malé chybičky, praxí se člověk učí a jak se říká, snaha něčeho dosáhnout se také cení. :-)
V závěru bych chtěla dodat již jen jednu věc: přijďte se na mé stránky podívat a jakýkoli komentář ve vzkazích mě vždy potěší.

Fčelka aneb má osobní stránka Adresa : http://petulcina.webovka.eu
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: Fčelka
Uloženo: 16.12.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde