Čokoládová masáž Praha

Čokoládu zbožňuje snad skoro každý, a co taková čokoládová masáž, která plně nabudí všechny Vaše buňky, zregeneruje organismus a dovolí Vám odpočinout si? Díky čokoládové masáži Praha zažijete neuvěřitelné chvíle, ( -radeji vynechat: kdy se Váš organismus bude odreagovat), a Vy budete moci načerpat novou energii pro další dny.
Čokoládová masáž patří k nejoblíbenějším masážím především proto, že se jedná o nevšední zážitek, ale i o příjemnou relaxační metodu. Čokoládové procedury jsou exklusivní tělové kúry, které působí na všechny smysly těla. Samotná čokoládová masáž Praha blahodárně působí na zpomalení procesu předčasného stárnutí, vyživuje, omlazuje, regeneruje a tonizuje pokožku. Pokud hledáte vhodný dárek např.pod stromeček nebo na narozeniny pro své blízké, či kolegy z práce, tak čokoládová masáž je zajisté vhodným dárkem. Obdarovaný zažije nevšední zážitek, ale navíc bude i moci načerpat energii pro další pracovní dny.
Čokoládová masáž Praha je vhodnou podporou pro štíhlou siluetu těla. Obsažený theobromin má podobný účinek jako kofein, který rozšiřuje cévy a tím se aktivuje látková výměna. Masáž celého těla provedena masážním olejem z hroznových jader s přídavkem extraktu s kakaových bobů tělo prohřeje, aby lépe přijímalo zdroje živin celotělového zábalu. Na závěr aromatické čokoládové wellness procedury je lehké vmasírování krémové tělové emulze s kakaovou vůní. Dopřejte si i Vy tento nevšední zážitek, který nejenom zregeneruje Váš organismus, ale navíc si budete moci i příjemně odpočinout. Ať už využijete čokoládovou masáž pro sebe, či své blízké, tak se můžete těšit na nezapomenutelný zážitek vynechat - prožitek, který budete z masáže mít. Voňavou čokoládovou masáž chce vyzkoušet každý a dopřát si tak pořádnou porci čokolády, ze které se netloustne.

Čokoládová masáž Praha Adresa : http://www.masaz-cokoladova-praha.cz/
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: Čokoládová masáž Praha
Uloženo: 12.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde