Blog Mr.Listera

Blog Mr.Listera vznikl zřejmě začátkem června. Je hojně navštěvován a je často doplňován novými články. Z obsahu blogu lze vyčíst, že autor používá blogu jako nástěnky kam vyvěsit své úvahy nad každodenností života, jako místo, kde se může pochlubit svými básněmi a jinými dílky. Určitě využívá svůj blog i jako nástroj komunikace s jinými osobami a pro získání zpětné vazby ke svým úvahám. Dalo by se spekulovat, zda-li tímto způsobem nehledá spřízněné duše... co se ale dá říci s absolutní jistotou je, že svými úvahami notně vzbuzuje k diskusi, která zvlášť u některých úvah nabývá filozofických rozměrů.
Autor odkazuje na spřátelené blogy.
Autor dokonce zdá se, spolupracuje s některými jinými bloggery a tudíž můžeme jeho články nalézt i na blogu jiných osob. Viz článek "Mezi řádky" na adrese http://blog.lide.cz/anjobi/2006/06/26/148

Tento blog se jistě hodí jako místo k zamyšlení na běžnými a některými možná nespozorovanými detaily života. Některe básně autora však také stojí za to.
Někteří o něm již napsali "Pokud se rádi zamýšlíte nad životek a vším okolo něj, tak tento blog je pro vás jako dělaný;)" Adela.Ada6 (http://blog.lide.cz/adela.ada6)
Blog Mr.Listera Adresa : http://blog.lide.cz/mr.lister (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: Úvahy, Basně, Blog, Diskuze, Život
Uloženo: 21.08.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.6
Hodnocení webu: 1.4

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde