Změňte svůj život

Rozvoj osobnosti = poznej sám sebe a začni růst. Tato věta by mohla být hlavní myšlenkou našeho článku. Většina z nás už dávno zapomněla na „dětské, ničím neohraničené sny“. Každý z nás měl a má sny, které z nějakého důvodu neuskutečnil. Těch důvodů může být mnoho, ale přiznejme si, že většina z nich jsou jen výmluvou, nebo omluvou pro lenost, pro únavu, pro vliv okolí, kterému jsme podlehli.
Mnoho lidí je také přesvědčeno o tom, že se jim vyhýbá štěstí, že cesta vedoucí k úspěchu je zahalena mlhou, vede hustým pralesem a bažinami.
Naučte se uvědomovat plný potenciál svých schopností. Dokážete kdykoliv podat maximální výkon a hlavně – zhodnotit ho i do budoucna. Dojděte k všeobecnému blahobytu. Dokážete, že Vaše sny se postupně stanou vaší realitou.
Co můžete získat? Život jako z pera malíře, v praxi zjistíte, že tím malířem jste byli Vy a že Váš kouč vás jen provázel. Získáte vynikající vztahy ať už partnerské, pracovní, rodičovské…
Získáte opodstatněnou důvěru v sebe sama a pevný postoj k vlastnímu životu. Získáte i finanční prospěch, ale přestože bude ohromující, nebude to nic proti tomu jakou osobností se stanete Vy.
V čase se slovo Mentor stalo synonymem pro důvěryhodného poradce, přítele, učitele a vzdělanou osobu. Mentoring je základní forma lidského rozvoje, kde jedna osoba investuje čas a energii a osobní know-how k zajištění růstu a schopnostem jiné osoby. Tradičně byl Mentoring vykládán jako formální proces, kde starší a více zkušená osoba pomáhala a vedla mladší osobu v jejím procesu učení se v rámci společnosti. V případě úspěchu měl mentoring důležitý dopad na kariéru i život dané osoby.
Koučink je dlouhodobý a systematický intenzivní rozvoj osobnosti s důrazem na individuální přístup a maximálně cílenou zpětnou vazbu. Proces, při němž lze pomocí vhodných otázek odblokovat potenciál člověka tak, aby jej mohl maximálně využívat směrem k dosažení stanoveného cíle. Při coachingu přihlížíme k osobnosti svého svěřence tak, aby bylo dosahováno žádoucí změny a zlepšení. Je třeba mít na paměti, že coaching je záležitostí velmi blízkého a osobního vztahu a jedná se o dlouhodobý proces ve znamení individuálního rozvoje podle hesla „chceš-li změnit svět, musíš nejdříve změnit sám sebe“. Navštivte mne http://www.robertslovak.cz/
Změňte svůj život Adresa : http://www.robertslovak.cz/
Kategorie: Osobní­ stránky
Klíčová slova: Mentor, Koučink, Rozvoj osobnosti
Uloženo: 17.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Chcete domácí­ mazlí­čky? Lí­bí­ se Vám želva nádherná, Osmák degu nebo čeští­ hadi? Nejprve si o nich něco přečtěte.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde