Bombadarek.cz Eshop s dárky a zážitky



Prázdniny jsou na krku a člověka to láká vybočit z každodenního stereotypu. Každý na to máme své metody, ale něco mají společné – chceme relaxovat, zažít něco neobvyklého, ba přímo výjimečného a nejlépe se při tom všem ještě podívat někam, kde jsme ještě nebyli. Často věnujeme spoustu času i peněz, abychom dlouho dopředu naplánovali, zajistili „kam že to“ vyrazíme a ještě k tomu sladili s partnerem možné termíny dovolené. A přitom můžeme pohodlně zůstat v našich krajích, vidět neviděné a zažít o čem jsme léta jen snili.
Ano, mluvíme tu o zážitkových webech, kde si můžete „nabrnknout“, co je vám libo a většinou i na jakkoli dlouhou dobu. Už dávno to nejsou jen adrenalinové taškařice jako vrhání se střemhlav z mostu uvázán za nohu na laně. Jeden z nejnovějších zážitkových webů www.bombadarek.cz v těchto dnech jako jediný v republice nabízí možnost nahlédnout a dokonce na vlastní kůži zažít tajemnou nádheru ukrytou pod povrchem Moravského krasu. Nečeká vás žádné chození s průvodcem po betonových chodnících a tradiční ohlazování už dávno ohlazeného krápníku pro štěstí. Na vlastní oči uvidíte to, co oči jiných ještě nespatřily. S čelovkou na hlavě, oblečeni do nepromokavých kombinéz, se stanete opravdovým speleologem a v nepřístupných temnotách podzemí budete objevovat místa a prostory tak fantastické, že by to ani největší kapacity žánru fantasy nedokázali vymyslet. Čekají na vás obrovské dómy s pohádkovou krápníkovou výzdobou. Budete se brodit podzemní řekou a procházet úzkými a spletitými chodbami. Že jste tohle taky chtěli někdy zažít? Tak neváhejte.
Objednání takového zážitku stojí minimum času a v porovnání s drahou dovolenou i méně peněz. Všechno, včetně zaplacení, jde zvládnout přímo na webu, kde se snadno zorientujete díky rozdělení zážitků do přehledným kategorií nebo s využitím intuitivního průvodce, který vám pomůže pokud přesně nevíte, co byste chtěli zažít nebo někomu darovat, ale máte představu o tom, zda hledáte něco pro ženu či muže, v které lokalitě, anebo víte kolik asi chcete investovat. Vše vám pak poštovní doručovatelka přinese hezky až domů v dřevěné krabici s bomba dárkem uvnitř – ruličkami „dynamitu“, v nichž najdete vše potřebné, abyste si mohli dárek užít.
Potom už se jen, podle svého výběru, necháte hýčkat na těle či na duchu. Kromě objevování Moravského krasu, se můžete se svou milou či milým oddávat romantice v nějakém příjemném a netradičním prostředí, zažít luxus masáží nepřeberných druhů, z nichž některé mohou být v pravdě i gurmánským prožitkem. Najdete zde samozřejmě i tradiční adrenalinové aktivity od paintballu, tandemových seskoků až po paragliding, ale také další nevšední zážitky jako je let kluzákem, stíhačkou či svezení se v autě, po kterém jste zatím jen toužili a maximálně ho okukovali a fotili zvenku.
Možnost „volného poukazu“ je pak ideální, chcete-li někoho zážitkem obdarovat, ale nemáte představu, co by si přál zažít. Takhle má jedinečnou možnost vybrat si sám podle svého. V neposlední řadě si zde mohou na své přijít i zaměstnavatelé a ocenit nějakým „bomba dárkem“ výkony svých zaměstnanců, obdarovat klienta, anebo si třeba nechat na míru uspořádat firemní akci, na níž chtějí motivovat a utužit svůj tým.
Mnohaleté zkušenosti z pořádání firemních akcí, seminářů, večírků, golfových turnajů či dětských dnů agentury C.E.M.A. Production, která bombadárek provozuje, jsou vám plně k dispozici. Budete mít maximální servis a budete se cítit jako v bavlnce. A hlavně nemusíte za nevšedními zážitky a místy jezdit až někam na druhý konec světa.

Bombadarek.cz Eshop s dárky a zážitky Adresa : http://www.bombadarek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vyhlídkový let balonem, stíhačkou, vrtulníkem, kluzákem, zorbing, paintaball..
Uloženo: 23.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde