Střešní systémy ROVA-CZECH

ROVA-CZECH, a.s. jako jediný český výrobce krytin z plechu nabízí spotřebiteli možnost vybrat si nejen mezi tvarově odlišnými krytinami, ale poskytuje i možnost výběru materiálových modifikací.

ROVA-CZECH, a.s.Výrobní sortiment v současnosti tvoří pět typů střešní krytiny: ROVA Ideal, ROVA Mega, ROVA Profil, ROVA Maxima a střešní krytina GOODLOCK. Střešní krytina ROVA Mega je vyráběná v délkách od 0,6 do 6,0 m z oboustranně pozinkovaného ocelového plechu o tloušťce 0,5 mm s organickým povlakem - polyesterem, z hliníkového plechu o tloušťce 0,6 mm se stejnou povrchovou úpravou, z aluzinku.

Trapézové profily jsou vyráběné v tloušťkách od 0,5 do 1,5 mm, v délkách od 0,5 do 12 m, v materiálových modifikacích: oboustranně pozinkovaný ocelový plech a ocelový pozinkovaný plech s organickými povlaky. Technologie umožňuje zpracovávat i ocelový plech s jinou povrchovou úpravou jako je aluzinek a hliník.

Výroba je zakázkově orientovaná, délku střešních krytin je tedy možné v rámci uvedeného intervalu stanovit v objednávkách tak, aby odpad byl minimální, resp. žádný. ROVA-CZECH, a.s zabezpečuje bezplatné vyhotovení kladečských plánů a poradenství při výběru vhodného typu střešní krytiny a doplňkového sortimentu, materiálové modifikace, stanovení potřebné tloušťky apod.
Střešní systémy ROVA-CZECH Adresa : http://www.rova-czech.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: střešní systémy, ROVA, střešní krytina, krytina na střechu
Uloženo: 15.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde