Krby-Galerie N

Krbové vložky které Vám nabízíme
jsou určeny pro obložení krbovými obestavbami. Více jak 500 typů obestaveb různých výrobců by mělo uspokojit Vaše požadavky na vzhled krbu.

Pokud se v případě obložení krbové vložky rozhodnete pro zakázkovou výrobu to znamená kompletní dodávku včetně návrhu, nabízíme vám tento postup:
Na počátku Vám v naší prodejní galerii nabídneme a předvedeme různé typy vložek a v závislosti na tvaru a velikosti vložky provádíme návrhy stavby na klíč dle parametrů místnosti. Volba materiálu použitého na stavbu krbů (dlažba, mramor, opuka, pískovec, cihly, atd.) záleží výhradně na Vás. Řešení návrhu je možné jak u nás, tak i v soukromí Vašeho domova.

Základem pro zhotovení návrhu (stavby) jsou pro nás důležité tyto informace:
a) typ krbové vložky
b) typ krbové obestavby která se nejvíce přibližuje vašim představám. V případě, že máte vlastní představu budeme rádi když představíte návrh vlastní.
c) základní rozměry prostoru pro krb (půdorys stěn vč. polohy komínu). Tyto údaje zpracuje náš výtvarník a navrhne optimální řešení krbové obestavby s přihlédnutím na styl okolního zařízení. Návrhy lze dále upravovat až do té podoby, která vám bude nejvíce vyhovovat.Vlastní stavby provádíme kdekoliv v ČR, ale po dohodě stavíme i mimo republiku. Náklady na dopravu v Praze a okolí hradíme my..
Krby-Galerie N Adresa : http://www.krby-krby.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,kamna,kominy
Uloženo: 01.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde