NejPrávník.cz - databáze právníků

Bez média zvaný internet se v současné době neobejdete. Připojení k internetu má řada domácností, což jednoznačně dokazuje, že prezentace na internetu je v současné době nutností!

Vizitky vytvořite rychle a snadno. Systém je prakticky rozdělený do několika skupin, např.:

Mezinárodní právo, Notářství, Občanské právo, Obchodní právo, Pracovní právo, Rodinné právo, Správní právo, Trestní právo.

Při registraci získáte unikátní adresu, která Vás bude prezentovat ve světě internetu. Sami si budete moci přidávat vaše reference, zkušenosti, případně vaší specializaci (rodinné právo, ústavní právo). V případě zadání GPS souřadnic bude k vaši vizitce přidána informační mapa z mapy.cz. Služba přidání profilu právní osoby je do naší databáze zpoplatněna symbolickou částkou 350,- Kč/rok. Nutno podotknout, že Nejprávník.cz je dokonale optimalizován pro vyhledavače, což zajišťuje nespočet zhlédnutí za den u jednotlivých vizitek.

Nutno podotknou, že Nejprávník.cz není pouze služba pro právníky. Portál Nejprávník.cz totiž přichází z ojedinělým magazínem v oblasti práv a financí. Magazín pravidelně informuje o nejžhavějších novinkách ze zmíněného oboru. Každý článek je možné ohodnotit a přidat vlastní komentář. Tyto články přidávají odborníci z oblasti práva a financí, jejich seznam můžete najít na našich stránkách.
NejPrávník.cz - databáze právníků Adresa : http://www.nejpravnik.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: právník, právníci, databáze právníků, právní poradna, katalog právníků
Uloženo: 01.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde