dětský second hand Prima máma

Dětský a kojenecký on-line second hand PrimaMáma.cz. Kamenný anglický second hand. Do našeho kamenného second handu Prima Máma zveme všechny maminky, děti i tatínky. Kromě nabízeného sortimentu máte k dětský koutek a pohodlné parkování.
Velkoobchod – anglický second hand. Náš velkoobchod se zaměřuje na prodej a distribuci vysoce kvalitního a módního textilu typu second hand. V našem sortimentu nabízíme zboží pro kojence a děti a také second hand pro dospělé. V naší nabídce najdete zboží rozdělené do několika kategorií, tak aby, díky své vysoké kvalitě, vyhovovalo prodeji v internetovém i kamenném obchodě a Vy sami jste se mohli rozhodnout, jaký druh a cenu zvolíte. Nabízíme Vám vysoce kvalitní nový i second handový značkový textil dovezený z Anglie Dětský a kojenecký on-line second hand PrimaMáma.cz. Kamenný anglický second hand.
Velkoobchod – anglický second hand. Nabízíme Vám vysoce kvalitní nový i second handový značkový textil dovezený z Anglie za velmi příznivé ceny. Všechno nabízené oblečení je čisté a zkontrolované. Je rozdělené podle kvality.
Pokud má jakoukoli vadu (flíček, dirku atd...) není do prodeje dáno. Máme pro Vás hlavně dětské oděvy vyhlášených značek:
NEXT, GAP, ADAMS, CHEROKEE, H&M, GEORGE, LADYBIRD, MARKS & SPENCER, MOTHERCARE a spoustu dalších.
dětský second hand Prima máma Adresa : http://www.primamama.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: second hand, dětský, kojenecký, textil, anglie, anglický, kamenný obchod
Uloženo: 06.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde