MimiStyl.cz

Našim cílem je obsáhnout vše, co budete potřebovat nejen před narozením Vašeho miminka - těhotenské oblečení, kočárek, autosedačku, dětskou postýlku apod., ale i po jeho narození a při postupném vývoji dítěte.
Internetový obchod Mimistyl.cz je specializovaný obchod se zaměřením na dětské autosedačky, kočárky i vše ostatní pro Vás i Vaše miminko.

Naší snahou je nabídnout Vám široký výběr kvalitních kočárků, ať už kombinovaných, sportovních nebo hlubokých.

Můžete si vybrat z více než 100 typů kočárků v rozmanitých barevných provedeních. Prodáváme pouze kočárky ověřených značek jako např.: HAUCK, RED CASTLE, X-LANDER, KNORR, DORJAN, BABYACTIVE, AIRBUGGY a za velmi příjemné ceny!

V měsíci listopadu pak přibyly žádané kočárky zn. CHIPOLINO a naši nabídku kočárků, autosedaček i ostatního zboží neustále rozšiřujeme. Všechny námi prodávané kočárky, autosedačky i ostatní zboží pochází přímo od výrobců či přímých dovozců.

Pokud jste z Ostravy nebo okolí, rádi Vásuvítáme také v našem nově otevřeném kamenném obchůdku MIMISTYL.CZ v Ostravě Zábřehu kousek od ČEZ Arény, kde si můžete kočárky, autosedačky i jiné zboží vyzkoušet osobně.

MimiStyl.cz Adresa : http://www.mimistyl.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: mimistyl, autosedačka, kočárek, hračky, děti
Uloženo: 05.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde