YFA - firemní akce, teambuilding

Firemní akce a teambuilding na plachetnicích



Uspořádáme pro Vás, Vaše partnery či zaměstnance nezapomenutelnou firemní akci nebo teambuilding na plachetnicích.

Naše firemní akce a teambuildingy jsou vhodné pro všechny věkové skupiny, muže a ženy. Míru aktivního zapojení do ovládání plachetnice si účastníci volí sami pod dohledem zkušeného lektora. Pro dokonalé prožití nejsou potřeba žádné zkušenosti s jachtingem.

Akci je možné koncipovat ve čtyřech základních variantách.

Klasik - během dopoledního tréninku se účastníci seznamují se základy jachtingu a ovládání lodě tak, aby byli schopni loď samostatně řídit. Odpoledne probíhá závod jednotlivých posádek pod dozorem lektora na každé lodi.

Sport - varianta firemní akce či teambuildingu s maximálním využitím jízdy na přídavnou plachtu – genaker. Na každé lodi jsou 4 klienti a 2 lektoři. Účastníci jsou obeznámeni se všemi základními manévry závodní plachetnice. Při závěrečném závodě loď ovládají za spolupráce s oběma lektory. Varianta plná adrenalinu vhodná pro klienty s vysokými nároky.

Gigant - firemní akce zaměřená na větší skupinu osob (75 – 200 lidí). Účastníci se v pravidelných intervalech střídají na lodích. Program lze doplnit o jízdu na menších sportovních plachetnicích a doprovodný outdoorový program na břehu dle individuálního výběru. K dispozici je až 13 lodí. Na každé lodi je 5 klientů a 1 lektor.

Relax - odpočinková firemní akce vhodná jako doplněk pracovních seminářů, školení a kongresů. Program akce je obdobný verzi Klasik. Její pojetí je však zaměřeno více na odpočinek po náročném pracovním období.

Vyplujte s námi na plachetnici a zažijte firemní den v přímém kontaktu a harmonii s přírodními živly.
YFA - firemní akce, teambuilding Adresa : http://firemni-akce.yfa.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: firemní akce, teambuilding, plachetnice, jachting, soukromé akce
Uloženo: 29.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde