TisícVěcí.cz - samé originály

Dárek, kterému nechybí srdce

Pokud v tomto předvánočním čase přemýšlíte, čím letos překvapíte a potěšíte své blízké, určitě byste měli zavítat na www.tisicveci.cz. Tento server sdružuje české a slovenské tvůrce originálních rukodělných výrobků, kteří vám jeho prostřednictvím nabízejí věci, které mají srdce. Nenajdete zde produkty sériové výroby, které by byly k sehnání v každém supermarketu. Naopak - každý zde prodávaný výrobek je jedinečným vyjádřením kreativity, citů a zkušeností svého tvůrce.

Po jednoduché registraci máte možnost nakupovat, komentovat prodávající i jejich jednotlivé výrobky či přispívat do fóra. Při rozhodování o nákupu vám může být nápomocné hodnocení prodejců, které funguje stejným způsobem jako známkování ve škole. Stejný systém je k dispozici i prodejcům, kteří tak mohou hodnotit "své" nakupující. Budete-li spokojeni s nějakým prodejcem, můžete si ho zařadit mezi své oblíbené, mít ho tak stále na očích a snadno si zobrazit jeho nové zboží.

Na www.tisicveci.cz je také velmi snadné vyhledávání – zklamaní nebudete, pokud přesně víte, co hledáte, ani pokud nemáte přesnou představu o tom, co byste rádi našli. Server nabízí klasické filtrování podle kategorií a podkategorií, které jde kombinovat s barevným filtrem. Najít tak třeba modro-černou kravatu je opravdu jednoduché. Výrobky jsou podrobně tříděny do jedenácti kategorií, které se dále dělí na celkem 81 druhů. Najdete u nás například originální oděvy, módní a bytové doplňky, bižuterii, ale i šperky z drahých kamenů a ryzích kovů. K dispozici je samozřejmě také fultextové vyhledávání a vyhledávání uživatelů. Úvodní strana nabízí čtyřicet nejnovějších výrobků. Inspiraci pro vaše nákupy jistě najdete také v náhodném výběru zboží.


V současné době je server www.tisicveci.cz v provozu krátkou dobu – teprve od konce října. Přestože zatím neproběhla žádná větší reklamní kampaň, komunita prodejců i nakupujících se rychle rozrůstá, stejně jako nabídka výrobků.

Ať už budete z více než tisíce nabízených věcí vybírat nějaký netradiční bytový doplněk, osobitý šperk nebo třeba hedvábnou malovanou šálu, vše na www.tisicveci.cz má srdce a je vyrobeno s láskou. Takový dárek potěší hned dvakrát - obdarovaného i vás. A že zrovna nechcete nikoho obdarovat? Nezapomněli jste na sebe? Udělat si občas radost něčím originálním je přece potřeba.
TisícVěcí.cz - samé originály Adresa : http://www.tisicveci.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bižuterie, móda, šperky, dekorace, dárky
Uloženo: 12.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.6
Hodnocení webu: 1.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde