Zásilky z USA a nákupy v USA

Zásilky z USA, balíky z USA, nákupy v USA, nákupy v Americe, zboží z USA, dovoz aut a motorek z USA a Vaše adresa v usa, to je naše specializace. Nabízíme Vám kompletní servis při nákupu v USA a zboží z USA, při nákupu na www.ebay.com , www.amazon.com a dalších amerických obchodech jak kamenných, tak internetových a to v jakém koliv obchodě v USA. Dále nábízíme přeposílání zboží z USA, zprostředkování nákupu v jakém koliv obchodě v USA, prodej Vašeho zboží v usa na www.ebay.com, poštovní schránku v USA, zaplacení zboží a poštovného za Vás tj. platební asistenci, kontrolu Vášich zásilek, kumulaci zásilek, posílání aut nebo motorek z USA apod.Máme mnohaleté zkušenosti se zasíláním zásilek z USA a nákupech v USA.

MNOHO OBCHODŮ Z USA DO ČR A SLOVENSKA NEZASÍLÁ A PROTO JE TU USASERVIS.CZ. ZAŘÍDÍME VÁM BEZPROBLÉMOVÉ DODÁNÍ ZÁSILKY Z USA Z JAKÉHOKOLIV OBCHODU NEBO AUKCE NA VAŠÍ ADRESU.

Jsme tu pro Vás vždy 100% připraveni Vám poskytnou profesionální služby. Neváhejte nakupovat v USA, vše je díky levnému kurzu levnější a nakoupíte věci, které jinde než v USA neseženete.
Zásilky z USA a nákupy v USA Adresa : http://www.usaservis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zásilky z usa, nákupy v usa, ebay.com, amazon.com, balík z usa
Uloženo: 13.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde