Obaly, obalové materiály PENTA-servis

V současné době můžeme obaly pro páskovací stroje rozdělit do několika skupin. Nejvíce používané jsou v dnešní době PP pásky, které jsou vyráběny z polypropylenu. Tyto polypropylenové pásky jsou lehké a vynikají vysokou pevností. Pásky je možné spojovat pomocí ocelové , drátěné, nebo plastové spony u ručních páskovaček. Páskovací stroje využívají tepelného, nebo ultrazvukového sváru. Vázací pásky se dobře přizpůsobují tvaru páskovaného předmětu, nepoškozují ho a odpad z použitých pásek je ekologicky nezávadný a plně recyklovatelný.
Ocelové vázací pásky, které jsou vyhotoveny z pásů válcovaných za tepla, poté za studena a galvanicky pokovené pro zlepšení jakosti povrchu. Pásky mají vysokou pevnost, ale velmi omezenou pružnost a proto nejsou vhodné k páskování zboží se sklonem ztráty objemu.
Další kategorii tvoří PES pásky, které jsou ideální pro aplikace, kde je těžký náklad vystaven mechanickému namáhání při přepravě na silnici, železnici nebo na moři. Spoj lze vytvořit pomocí drátěné spony, případně svázáním volných konců pásku do uzlu. Pásky se dodávají různých šířích a ve třech pevnostních kategoriích s max. pevností 28 000 N.
Poslední kategorií tvoří papírové a fóliové pásky které jsou vhodné na páskování menších předmětů, jako jsou bankovky, tácky, etikety, telefonní karty, vizitky a potravinářské výrobky. Pásek je vhodný do strojů Band´All, Ultramatic, Busch, Akebono, COM, ATS a je možné ho potisknout logem zákazníka. Páskování ovrstveným papírovým páskem a foliovým PP páskem je šetrné k baleným předmětům.

Obaly, obalové materiály PENTA-servis Adresa : http://www.pentaservis.cz/obaly/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Obaly, obalove materialy, vazaci pasky, pasky, polypropylen
Uloženo: 03.07.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde