Nová webová prezentace firmy PENTA-servi

Společnost PENTA-servis spol. s r.o. byla založena v listopadu roku 1992. Firma se zabývá prodejem páskovací a balicí techniky, obalových materiálů. Základem jsou pracovníci s třicetiletou praxí v oboru. V počátečním období spočívalo těžiště působnosti v zajišťování servisní a obchodní činnosti v oblasti páskovací a obalové techniky. Postupně se firma rozvíjela a získala nové zázemí podobě rozsáhlých výrobních, předváděcích a skladovacích prostorů.
Na základě velké návštěvnosti našich webových stránek, jsme se rozhodli připravit novou webovou prezentaci s využitím nejmodernějších technologií. Struktura webu je rozdělena do devíti základních menu.
První menu s názvem PÁSKOVÁNÍ po jeho rozkliku nabízí strojky ruční vhodné jak k fixaci jednotlivých produktů, tak skupin produktů, ale i k fixaci zboží k paletám. Poloautomaty jsou páskovací stroje, které dokážou ušetřit Váš čas. Jsou ekonomickou variantou pro automatické balicí stroje., automaty, průchozí páskovací stroje, páskování palet, papírový pásek (automatické páskovací stroje na papírový a fóliový pásek). V neposlední řadě speciální páskování, kde můžeme nalézt stroje páskovačky s pneumatickým přítlakem.
Druhé menu se týká oblasti BALENÍ, které skrývá ruční balení - Impulsní svářecí lišty slouží k svařování polyetylenových nebo polypropylenových folií atd. Víkové baličky slouží k balení spotřebního zboží, tiskovin, potravin, plastových výrobků atd… Baličky a tunely stroje jsou vhodné do kapacitních provozů. Baličky skupinové se využívají ve všech odvětvích průmyslu pro balení samostatných výrobku a skupin výrobků. Předměty jsou baleny do ploché LDPE folie tuzemské výroby o tloušťce 30-120 ym. Folie je příčně svařena a následně smrštěna ve smršťovacím tunelu. Balicí automaty slouží k plně automatickému vysokokapacitnímu balení bez lidské obsluhy. Na balení se používají folie polyolefinové, polypropylenové, polyetylenové nebo PVC v provedení polorukáv, jejichž zavaření a případné smrštění okolo baleného předmětu je postupné ve dvou úkonech. Balení časopisů je vhodné na kusové balení časopisů, katalogů, buletinů a hromadných publikací. Baličky skin jsou určené především pro balení technických součástí, náhradních dílů a nářadí na podkladový karton.
Ve třetím menu najdete OVÍJENÍ do kterého lze zařadit Ruční ovíjení, odvíječe stretch a LDPE fólie usnadňují práci a jsou vhodným doplňkem pro balení zboží na paletách. Stretch fólie zajišťuje vysokou fixaci výrobků a ochranu před mechanickým poškozením a znečištěním. Ovíjecí stroje, které pracují v automatickém režimu s použitím průtažné fólie. Ovinovací stroje jsou mnohostranné, spolehlivé a ekonomické. Ovinovačky jsou navrženy pro ovinování širokého sortimentu rozměrů palet.
Lepení zobrazuje název čtvrtého menu, kde se nachází Ruční lepicí strojky, Lepicí stroje, Lepicí automaty jsou stroje, které slouží k zalepení spodních a horních chlopní kartonů středem. Na rozdíl od standardních strojů disponují různým stupněm automatizace například automatické skládání vrchních chlopní, automatické nastavení na rozměr kartonů a podobně, nebo pracují zcela v automatickém režimu. V neposlední řadě Formátovací stroje pro skládání kartonů před zalepením chlopní. Mohou pracovat zcela automaticky nebo s pomocí lidské obsluhy.
OBALY nabízejí široký sortiment obalových materiálů, počínaje PP pásky. Vázací polypropylenové pásky vyráběny a. s. Granitol Moravský Beroun. Polypropylenový pásek se používá na přepáskování krabic se zbožím, svazkování různých předmětů (novin, skládaček, prázdných kartonů a různých obalů), převazování průmyslových výrobků v obalech atd. Ocelové pásky jsou vyhotovené z pásů válcovaných za tepla, které jsou posléze válcované za studena (dosažení přesnějších rozměrů) a galvanicky pokovené (zlepšení jakosti povrchu). Lepicí pásky používají k zalepení a zabezpečení chlopní kartonů a fixaci zboží, barevné provedení hnědé (havana) a průhledné (transparent). Teplem smrštitelné fólie jsou vyráběny vyfukováním z taveniny rozvětveného (vysokotlakého, nízkohustotního) polyetylenu - LDPE, případně směsi PE polymerů a speciálních přísad. Stretch fólie se převážně používají k fixaci skupin zboží na paletě. Zabraňují jeho rozsypání a mechanickému poškození a chrání zboží před povětrnostními vlivy během přepravy. PES pásek textilní polyesterový pásek dokáže absorbovat významně větší rázy než odpovídající pásky ocelové nebo polypropylenové, aniž by při tom praskly, ztratily pružnost nebo dokonce poškodily náklad. Papírový a fóliový pásek je vhodný pro páskování menších předmětů jako jsou bankovky, tácky, etikety, telefonní karty, vizitky a potravinářské výrobky. Spojení pásky je provedeno tepelným svárem.
Naše společnost se rozhodla prodávat nejen nové ale také i repasované stroje a díky tomu přibylo menu Bazar
Sekce KE STAŽENÍ nabízí podrobné informace o jednotlivých produktech na našich webových stránkách ve formátu PDF. Webová prezentace jako první z oblasti páskovací a balicí techniky nabízí ke každému produktu kvalitní video ve formátu FLV.
O FIRMĚ, zde najdete podrobné informace o naší společnosti. Společnost PENTA-servis spol. s r.o. v současné době zastupuje firmy SMB, BandAll, Comarme, Messersi. V této oblasti také naleznete otevírací dobu naší společnosti včetně kontaktů a emailových adres různých oddělení.
Poslední a také novou částí webu je internetový elektronický obchod eShop, který je zpracován na nejvyšší možné úrovní v oblasti páskovací a obalové techniky. eShop je členěn do stejných kategorií jako samotné webové stránky a tím se stávají přehledné a jednoduše ovladatelné. Internetový obchod nabízí zobrazení jednotlivých produktů jak formou seznamu tak i formou katalogu, který umožňuje grafický náhled produktů.
Kvalita a přehlednost www stránek v oblasti páskovací a balicí techniky nemá konkurenci. Dovolte mi Vás pozvat na www.pentaservis.cz a utvořit si svůj objektivní názor na provedení
Nová webová prezentace firmy PENTA-servi Adresa : http://www.pentaservis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: paskovacky, ovinovacky, ovijecky, lepicky, balicky, obaly, vazaci pasky, folie
Uloženo: 30.06.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 1.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde