MYFilm - digitalizace VIDEO, FOTO, AUDIO

MYFilm - Převod na DVD/CD - 16mm, 8 mm, 8mm filmy, kazety z kamery, videokazety VHS, gramofonové desky, magnetofonové pásky, audiokazety. Skenování fotografie, kinofilmy, diapozitivy.

Dnes a denně, hlavně v období dovolených, se setkáváme s množstvím lidí držících kameru u oka, jak nadšeně natáčejí vše kolem sebe a dozajista se těší jak po návratu budou všichni přátelé a známí nadšeni až zhlédnou to úžasné video z jejich pobytu.


Bohužel drtivá většina takovýchto záběrů zůstane uložena na videokazetě, tak jak byly natočeny a k přehrávání slouží sama videokamera propojená s televizorem, nebo v "lepším" případě se kazeta prostě překopíruje na stařičkou VHS kazetu. Dozajista to musí být úžasný zážitek pro všechny okolo sedící, když sledují hodinový záběr dovádějících dětí v moři. Většinou jsou ale taktní a zcela jistě tento zážitek z představení náležitě ocení.

Nejde jenom o snímky z dovolených, o kterých tu píšeme. V úvahu přichází také SVATBY natočené vlastní kamerou, nebo záběry z kamery nějakého známého. Dále to jsou záběry ze křtin, oslav, promocí, první krůčky a sportovní výkony vašich ratolestí, a další spousta události, které byste si rádi uchovali nejenom v paměti, ale i na disku DVD.

V dnešní digitální době už nahradily videa na kazetu VHS přehrávače DVD. Proto i Vaše záznamy si zaslouží stejnou modernizaci. Problém je ale v tom, že na převod na DVD formát je zapotřebí i v dnešní době dost nákladné techniky, času a zkušenosti.

To všechno můžete vyřešit vložením Vaši důvěry v naší firmu a odešlete nám videokazetu z kamery, nebo už nahranou kazetu VHS. Dle vašich požadavků kazetu buď převedeme, nebo ji dle vašeho výběru druhu editace nastřiháme a uložíme na disk DVD i s tematickým potiskem obalu i disku.

Vaše Domácí video se podle nového trendu zpracování stane dynamickým filmem, který vás pohltí a nepustí vás z křesla dřív, než snímek ukončí poslední titulek „KONEC“.
MYFilm - digitalizace VIDEO, FOTO, AUDIO Adresa : http://www.myfilm.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: 16mm, 8 mm, 8mm filmy, kazety, VHS, desky, pásky, mc, diapozitivy, kinofilmy
Uloženo: 11.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde