Arx účetnictví - vedení účetnictví a daň

Vedení účetnictví a daňová evidence

Externí vedení účetnictví, zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků na účtech, příprava statutárních výkazů; vedení daňové evidence pro zjištění základu daně z příjmů fyzických osob.
Daňové přiznání

V rámci vedení účetnictví nebo daňové evidence pro naše zákazníky připravíme a podáme daňové přiznání k dani z přidané hodnoty. Vyhotovíme daňové přiznání i k silniční dani, k dani z nemovitostí, k dani darovací nebo k dani z převodu nemovitostí. Ručíme za námi vypracované daňové přiznání i za jeho včasné podání příslušnému správci daně.
Zpracování mezd

Veškerá mzdová agenda: zpracování mezd, výpočet mezd, přihlašování a odhlašování zaměstnanců, příprava měsíčních hlášení a komunikace s příslušnými úřady, účast na kontrolách zdravotního i sociálního pojištění, správa a evidence mzdových listů a evidenčních listů důchodového pojištění.
Daňové a účetní poradenství

Zpracování přiznání k dani z příjmů právnických i fyzických osob včetně optimalizace daňové povinnosti a prodloužení lhůty pro podání přiznání; zpracování přiznání k dani z přidané hodnoty a k ostatním daním, daňové poradenství, řešení daňových a účetních problémů.

Našimi klienty jsou zejména dceřinné společnosti zahraničních firem, střední a malé firmy a drobní podnikatelé. V sekci úvod se dočtete o službách, které pro tyto klienty zajišťujeme. Odpovědi na otázky, které řešíte třeba i Vy, najdete v sekci dokumenty.

Účetní firma Ing. Pavel Fojtík, ARX-účetnictví působí v oboru od roku 1991. Ing. Pavel Fojtík je zapsán v seznamu Komory daňových poradců, a je držitelem certifikátu bilančního účetního. V současné době má firma 6 stálých zaměstnanců na vedení účetnictví klientů a na zpracování mezd. Najdete nás v Praze na adrese Kubišova 13, Praha 8 (cca 200m od budovy Finanční úřad pro Prahu 8).
Arx účetnictví - vedení účetnictví a daň Adresa : http://www.arx.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: účetnictví,zpracování mezd,daňové přiznání, daňové poradenství
Uloženo: 30.07.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde