Topánky obuv Mustang & Mustang Jeans

Značka Mustang Jeans si svou image vybudovala na kvalitním provedení a padnoucím střihu oblečení. Je určena zejména pro mladé, kteří chtějí nosit moderní oblečení, které je zároveň kvalitní.

Historie

Společnost založila v roce 1932 Luise Hermann pod názvem L. Hermann Kleiderfabrik v německém Künzelsau jako reakci na stagnující podnikání svého manžela, který byl obchodník se dřevem. Zpočátku pracovalo v podniku šest švadlen, které se scházely v domě u Luise. Firma L. Hermann vyráběla pracovní oděvy a později také uniformy pro Wehrmacht. V roce 1945 do podniku vystoupil i syn Rolf Hermann a zeť Albert Sefranek. Ten v roce 1948 vyměnil ve Frankfurtu v jednom baru šest lahví kořalky za šest džínů. Džíny, které přinesl domů, byly vzaty jako první model takovýchto kalhot, které společnost ušila. Ještě v roce 1948 obdržela firma objednávku na 300 kusů modrých pracovních kalhot, které byly vyrobeny z džínoviny. Tímto se stala první firmou v Evropě, která tyto džíny vyráběla. Zpočátku převzala střih od amerických kalhot, ovšem neměla dostatek potřebné látky. Na počátku padesátých let zahájila výrobu džínů z dovezené pravé džínoviny.
Poválečné roky a začátky výroby byly skutečně těžké. V roce 1953 uvedla společnost na trh sériovou výrobu džínů pro ženy s označením Girl’s Campinghose. V roce 1955 byly na trh uvedeny kalhoty, které byly vyrobeny z manšestru. Společnost L. Hermann se inspirovala ve svých modelech ve Spojených státech a v roce 1958 byl za logo společnosti zvolen kůň. Značka byla chráněna patentem na mezinárodní úrovni. Už v této době byly džíny značky Mustang velice drahé (stály 20 Marek). V roce 1961 se rozšířily první strečové džíny značky Mustang. V roce 1972 navrhl Mustang oblečení pro volný čas pro západoněmecký olympijský tým na Letní olympijské hry v Mnichově 1972. O rok později byla společnost přejmenována na Mustang (po koni, který žije volně v Severní Americe). Na konci sedmdesátých let byla kolekce doplněna o bundy a svršky a v roce 1981 se firma rozrostla o dceřiné společnosti ve Francii a v Portugalsku. V současné době je její sídlo v Künzelsau v Německu. Pobočky má po celém světě.
Topánky obuv Mustang & Mustang Jeans Adresa : http://sk.buty-mustang.pl
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: topanky mustang
Uloženo: 18.01.2018
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde