Samolepky na wc

Nabízíme široký sortiment kvalitních a designově zdařilých dekorativních samolepek na zdi, které podtrhnou váš jedinečný styl jak ve vašem bytě tak i například v kanceláři.
Vyrábíme obrazy na zeď od jednodílných až po pětidílné v několika rozměrech. Jsou ideálním doplňkem vašeho interiéru a dodají vašemu interiéru dojem prostoru a souhry.
Nabízíme samolepky na vypínače v desítkách motivů a stovkách různých barevných odstínů. Samolepky slouží nejen jako dekorace, ale také ochrání okolí vypínače před znečištěním stěny.
Nabízíme veselé samolepky na wc, které dodají tomuto zařízení jistou zajímavost a neotřelost. Samolepky od nás je možné také použít jako samolepky do koupelny.
Zhotovíme originální dekorativní polštář o rozměrech 40x40cm. Vybrat si můžete polštář s jednobarevným potiskem, jakýmkoli barevným motivem či s vlastní fotografií.
Zhotovíme originální dekorativní deku z mikrofleecu ve dvou možných rozměrech. Vybrat si můžete deku jednobarevnou nebo s motivem Vašeho oblíbeného místa, zvířete a jiného.

Samolepky na wc Adresa : http://www.nogo.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: samolepky, tapety, obrazy, deky, polštáře, dekorace
Uloženo: 08.09.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde