Vytvořte si z vlastní ložnice oázu klidu

Ložnice jsou vhodným místem pro regeneraci, oddech či jako místo pro radovánky. Pomůžeme takovou místnost vybavit i vám! Ať už budete požadovat postele na míru, postele z masivu, ložnicový nábytek nebo například čalouněné postele, vždy při jeho výrobě budeme myslet především na vaše pohodlí, zdraví a zdravý spánek.

Pořiďte si postel na míru

Podle vašeho zadání vám ochotně vyrobíme kvalitní postele na míru. Ložnice na míru představují postele, nábytek, čalounění a rovněž dveře. K výrobě je používáno zejména dřevo a dýha, kterou je možné uspořádat do zajímavých obrazců, nebo ve vlisované listy. Věnujeme se rovněž dekoracím na míru, které dokážeme i podsvítit. Okamžitě se tak z vaší ložnice stane úplně nová a lepší.

Čalouněné postele pro vaše pohodlí

Jestliže i vy toužíte po dobré posteli, svěřte se do našich rukou. U nás je totiž možné pořídit i čalouněné postele a sedací soupravy. Čalounění je elegantně zasazeno do bukové kostry s korpusem na míru klientovi. Čalouněný nábytek a jeho kvalitu reprezentují zejména soupravy Mondo, Elano, Afrodité, Dafné a podobně. Velmi kvalitní a moderní zpracování dělá z čalouněné postele jedinečný nábytkářský skvost.

Vydatný spánek s postelemi z masivu

Každý, kdo si pořídí novou postel do ložnice, očekává, že bude mít vlastnosti, jako pohodlnost, elegantnost a hlavně trvanlivost. Ideálním řešením jsou tak postele z masivu. Postele z masivu jsou nejčastěji z bukového dřeva, jež se může pochlubit dlouhou životností. Tyto postele z masivu mají robustní konstrukci a běžné rovné linie. Masivní rám je podtrhován pevnou profilovou střednicí bez středové nohy, jíž není třeba.
http://www.loznice-postele-matrace-rosty.cz
Vytvořte si z vlastní ložnice oázu klidu Adresa : http://www.loznice-postele-matrace-rosty.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: postele na míru, čalouněné postele, postele z masivu
Uloženo: 04.08.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde