Firma Amylon získala v soutěži Česká chu

Ryze česká firma Amylon, a.s., jeden z největších výrobců pudingů a sypkých směsí u nás, získala v soutěži Česká chuťovka 2014 ocenění pro dva své výrobky - Krém na dukátové buchtičky a Retro puding s příchutí banán karamel. Slavnostní udílení titulů proběhlo v Rytířském sále Senátu Parlamentu ČR v Praze za účasti význačných hostů a novinářů, včetně předsedy Senátu pana Milana Štěcha.
Soutěž o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka a Dětská chuťovka pořádaná pod záštitou předsedy Senátu pana Milana Štěcha pomáhá spotřebitelům objevit chutné české potraviny. Výrobcům naopak pomáhá proniknout s výrobky, které splňují vysoké chuťové parametry, ke spotřebitelům. Soutěž je otevřena všem poctivým tuzemským výrobcům a jejich chutným českým potravinám, pokud si toto označení opravdu zaslouží.
Značku Česká chuťovka“ uděluje hodnotitelská komise nezávislých odborníků, disponujících vysokým kreditem. Odborným garantem soutěže je Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., v jehož sídle se každoročně v září hodnocení uskutečňuje. Tento renomovaný ústav také samotné hodnocení soutěže organizuje a řídí a zabezpečuje tak vysokou míru její regulérnosti.
Produkty firmy Amylon uspěly spolu s dalšími ve velké konkurenci několika stovek výrobků všech kategorií a výrobců.
AMYLON, a.s. je ryze český potravinářský a škrobárenský výrobce s tradicí sahající až do roku 1891, který patří ve svém oboru k nejstarším v Evropě a v současné době je jeden z největších výrobců pudingů a sypkých směsí v naší republice.
Firma Amylon získala v soutěži Česká chu Adresa : http://www.amylon.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tisková zpráva, amylon , soutěži, Česká chuťovka 2014, prestižní, ocenění, ryze
Uloženo: 05.11.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde