Bazar a inzerce zdarma - Bazar Krajanek.

Bazar a inzerce zdarma - Bazar Krajanek.com

Plánujete cokoli prodat, koupit, nabízíte či poptáváte služby a hledáte přehledný a spolehlivý bazar, kde můžete jednoduše inzerovat nebo v inzerci najít, co potřebujete? Už nehledejte, bazar a inzertní portál Krajánek.com nabízí všechny tyto služby a ještě mnohé navíc na jednom místě.

To své podle potřeby zde najde každý, ať už jde o prodej či poptávku po autech, realitách, elektronice, oblečení a celé řadě dalších produktů. Nechybí zde ani nabídky a poptávky po práci a brigádách, službách a řemeslech či dokonce seznámení.

Goodgame hry, meteoradar, aktuální nabídka práce

Inzerujte na našich inzertních stránkách zcela zdarma. Aktuální nabídka bazaru je v 1450 kategoriích.

Celkově Bazar nabízí obchodní příležitosti a inzerci v hodnotě necelých čtyř miliard Kč. Další výhodou inzerování zde je široký výběr kategorií (minibazar, bazar zbraní a strojů, atd.), možnost připojení až šesti fotografií, snadná správa vašeho účtu a export inzerátů na nejoblíbenější sociální síť Facebook. Všechny základní služby jsou zdarma, nicméně prostřednictvím velké škály platebních metod (až 16 způsobů) můžete svůj inzerát topovat. Tím se inzerát zobrazuje více na očích a pravděpodobnost jeho úspěchu exponenciálně roste. Samozřejmostí je možnost plně automatických exportů pro realitní kanceláře, autobazary, cestovní agentury, e-shopy, bazary a ostatní.

Online hry – zábavné animované hry, když si chcete ukrátit čas, s oblíbenými tématy jako farmaření, vaření, budování vlastní říše a podobně.

Meteoradar – nejaktuálnější informace o počasí, vhodné při plánování cest, zahrnuje celou Evropu. Data jsou shromažďovány prostřednictvím radiolokátoru mapujícího srážkovou oblačnost.
Bazar a inzerce zdarma - Bazar Krajanek. Adresa : http://krajanek.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bazar, inzerce, meteoradar, hry zdrama, krajanek
Uloženo: 03.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde