Instalatérské práce

Rozsah instalatérských prací je velice široký. Prakticky se jedná o veškeré práce spojené s vodou, topením, plynem a kanalizací. Kromě drobných prací a oprav to představuje i generální opravy v bytech, domech, v nebytových a komerčních prostorách. To vše obsáhne naše firma, kterou najdete pod heslem topení-lb.cz. Působíme v regionech Liberec, Jablonec nad Nisou, Mladá Boleslav a Česká Lípa. V případě jakékoliv havarie vody, kanalizace, topení nebo plynu jsme připraveni vám pomoci.
Pokud budete stavět rodinný dům, nebo rekonstruovat byt, můžete si u nás objednat jak drobné instalatérské práce, tak třeba i vypracování projektové dokumentace ušité na míru. Topení, plyn či odpady vám zrealizujeme v rekordně krátké době. Topení Liberec je zárukou kvality, za kterou ručíme a samozřejmostí je pro nás poskytování revizí a servisu. Spolupracujeme se specialisty, s jejich pomocí jsme schopni vám instalovat kompletní topení, zavést plynové rozvody, vybudovat odpady včetně septiku apd. Instalatér Liberec je synonymem pro naši firmu, která je vám k dispozici se svými řemeslníky a potřebnou technikou. Vyřešíme jakýkoliv problém včetně například čištění odpadů, vyvážení jímek, odstranění poruchy odpadů, apd.
Na našich stránkách se můžete dozvědět veškeré informace o nás a o naší činnosti. Spolupracujeme s odborníky z nejrůznějších oborů, takže pro nás není žádná objednávka neřešitelná. Pokud nemáme ve svých řadách například zedníka, elektrikáře, topenáře či jiného řemeslníka, který je nutný pro vaši zakázku, bez prodlení je zajistíme. Platí to například v případě, že se rozhodnete provést rekonstrukci bytu. Rekonstrukce bytového jádra Liberec je pojem a záruka kvality. Jelikož nakupujeme pouze od vybraných dodavatelů, můžeme vám zajistit kvalitní materiál i se slevami. Můžete si vybrat, nebo se spolehnout na naše odborníky, kteří vám poradí, zda je pro potrubí ve vaší koupelně, kuchyni či WC vhodný plast, ocel nebo měď.
Instalatérské práce Adresa : http://topeni-lb.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: instalatér liberec, instalatéři liberec, topení liberec, topenáři liberec
Uloženo: 15.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde