Topíme stylově praktickým krbem

K vytápění moderních domů se stále častěji používají krby. Dnes už se nestaví klasické krby tak, jak je známe ze starých hradů, dnešní krby se skládají z krbové vložky a krbové obestavby. Zdá se vám to složité? Není, důvodem je především praktičnost. Pokud by byl krb otevřený, veškerý nepořádek jako prach, saze i kouř byste měli po celé domácnosti. Navíc u otevřeného ohně se neubráníte tomu, aby z něj občas nelétaly jiskry. Proto se dnes používají uzavřené krbové vložky, které jsou vybavené alespoň jednou prosklenou stěnou, tím vás neochudí o možnost dívat se do hořících plamenů a přitom váš interiér uchrání od neustálého uklízení nepořádku z topení.

Krbové vložky vám doma vytvoří neodolatelnou atmosféru, navíc díky nim ušetříte hodně za energie a budete mít doma příjemně teplo nezávisle na dodávkách plynu. Nemusí vás tak zajímat, zda se zrovna v zimě pánové v Moskvě a Kyjevě domluví na dodávkách plynu Evropě nebo ne. Vedle skvělých tepelných parametrů, ke kterým patří zejména vysoká účinnost, velký výkon a také významná výhřevnost společně s úsporou paliva, jsou krby také okrasné.

Mnozí lidé volí krby jako topidla také díky jejich krásnému a originálnímu vzhledu. Za ten je u krbu zodpovědná krbová obestavba. V současné době se preferují prostorové krbové obestavby, které využívají především krbové vložky prosklené z více stran, jednoduché linie a barevné minerální omítky kombinované s přírodními materiály, jako je mramor nebo pískovec. Tyto 3D krby však mají poměrně velké prostorové nároky, které každý interiér nesplňuje, proto jsou také různé skromnější obestavby, co se týká rozměrů. Líbí se i vám představa hořícího krbu ve vašem obývacím pokoji? Neváhejte a prohlédněte si i vy nabídku krbů na Levné-krby.eu a vsaďte na kvalitní a přitom levné krby.

Topíme stylově praktickým krbem Adresa : http://www.levne-krby.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,kamna,krbová kamna,levné krby,krb,bio krby,krbové vložky,krby kamna,krby kr
Uloženo: 15.01.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde