Kärcher vaší oporou ve stáří

Co dělat, když se pro nás domácí práce stanou čím dál tím více namáhavými, děti jsou příliš zaměstnané, aby nám pomohly, a pomoc z vnější je příliš nákladná, nebo nedostupná v místě našeho bydliště? Řešení se skrývá v podobě moderních nástrojů pro úklid, které nám vše usnadní, ušetří náš čas i námahu.

Když se z úklidu stane posilovna…

Úklid bytu a domu je často velmi fyzicky namáhavý, vyžaduje mnoho energie a dobrý zdravotní stav. Když si uvědomíme, co vše při něm musíme podstoupit: vyšplhat na stoličku při mytí oken, kleknout si při vysávání špíny pod stůl, vydrhnout podlahu kartáčem – případně dosaďte do věty kachličky, kuchyňský dřez nebo kuchyňskou linku, a pro obyvatele panelových domů i velice oblíbenou chodbu – může se nám zdát, že jsme se místo úklidu vydali na vydatný trénink do posilovny. Nestojí za to si tedy vše ulehčit, když je to dnes možné, a na „stará kolena“ si už neklekat? Domácí práce jsou náročné i pro mladší generace, tak proč se zbytečně namáhat?

Kde a co vybrat?

Vyhněme se prodejním zájezdům typu „Odvezeme vás na prohlídku hradu zdarma“ s malou doložkou o tom, že součástí bude i předváděcí akce. Ač je to k nevíře, stalo se v naší zemi zvykem vyvíjet nátlak na příslušníky starší generace naprosto nevídaným způsobem. Takzvané „výlety“, jejichž součástí je i prodej nekvalitních produktů za několikanásobně vyšší cenu a pod nátlakem, se staly českým fenoménem. Nekvalitní výrobky pochybných značek rozhodně nejsou dobrým řešením, pokud tedy nechceme přijít k úrazu.

Dejme raději přednost produktům některé ze zavedených firem, u kterých si jsme jisti dobrou kvalitou. Rozsáhlý sortiment produktů vhodných nejen pro seniory nabízí například německá společnost s dlouholetou tradicí, Kärcher. V její nabídce najdete ekologické parní čističe, bateriová košťata, a mnohé další vymoženosti, díky kterým se stane úklid snadným. Firma Kärcher s inovativností produktů a vysokou kvalitou, ať už jde o provedení, nebo použité materiály.

Život lze trávit příjemnějšími věcmi než je úklid

I když se nám mohou na první pohled zdát moderní čistící nástroje drahé, pokud vezmeme v úvahu jejich kvalitu, dlouhodobou životnost a dále pak frekvenci úklidu domácnosti, zcela jasně nám vyplyne, že se jejich koupě určitě vyplatí.

Domácí práce jsou vyčerpávající i pro mladou generaci, a pokud tedy máte v rodině starší příslušníky, nenechte je namáhat se s nekvalitními výrobky náročnými na obsluhu. Když už jim nemůžete pravidelně pomáhat, kupte jim pod stromeček nové náčiní na úklid, které vše ulehčí. Případně, pokud jste příslušníkem oné moudré a zkušené generace, ušetřete si námahu a energii pro příjemnější věci než je úklid.

Kärcher vaší oporou ve stáří Adresa : http://www.karcher.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Karcher, úklid, vysavače, bateriová košťata, parní čističe, čistící přístroje
Uloženo: 01.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde