Podnikání pod společností

Založit společnost je pro někoho problém, protože je k tomu zapotřebí znát mnohé okolnosti, a nejen to, i zákony, vyhlášky a podobně. Může se totiž stát, že situace potřebuje jednat rychle, čas jsou přece peníze. Řešení je ale jednoduché, stačí si koupit ready-made společnost. To je totiž nejrychlejší způsob, jak začít okamžitě podnikat.
Výhody ready-made společností spočívají v tom, že od okamžiku podpisu smlouvy a jmenování jednatele nebo představenstva je klient oprávněn jménem této společnosti okamžitě jednat. Nemusí se proto čekat třeba na zápis změn do obchodního rejstříku a je tu ještě jedna velká přednost, navíc není potřeba mít finanční prostředky nutné pro složení základního kapitálu společnosti.
Co představuje ready-made společnost? Jednoduše řečeno, jde již o existující společnost zapsanou v obchodním rejstříku a také se 100% splaceným základní kapitálem. Klient má také jistotu, že jím získaná společnost doposud nevyvíjela žádnou činnost. Společnost nemá proto minulost, se kterou by mohly být spojeny některé nepříjemnosti, jako třeba vyřizování záručních oprav, dluhy atd. Ready-made společnost je firma, která byla založena právě výhradně za účelem dalšího prodeje.
Naše společnost trvale disponuje desítkami společností, jako je ready made s.r.o., a.s. nebo SE. Všechny jsou připraveny k okamžitému prodeji. Nabízíme také, že v rámci převodu ready made společnosti zajistíme organizaci valné hromady, tedy rozhodnutí jediného společníka či akcionáře, za účelem realizace kompletních změn v prodávané společnosti. Jde totiž o změnu jednatele, společníka, sídla, předmětů podnikání, názvu a dalších formalit. Současně připravíme s profesionální úrovní veškeré nezbytné dokumenty a jejich revizi právníky. Dalšími nutnými písemnostmi jsou výpis z rejstříku trestů a výpis z katastru nemovitostí a v neposlední řadě i ohlášení živností na živnostenském úřadě. Současně zajistíme i registraci společnosti k DPH či k jiným daním a vyhotovení a podání návrhu na zápis změn společnosti v obchodním rejstříku. Nakonec můžeme garantovat i zápis provedených změn do obchodního rejstříku.
Podnikání pod společností Adresa : http://profisidla.cz/nase-sluzby/ready-made-spolecnosti/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ready made s.r.o.
Uloženo: 18.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde