Auto KREANS

Uvažujete-li o koupi nového automobilu, ať už osobního, nákladního či užitkového, bude pro vás tou pravou značkou Hyundai. V severočeském regionu působí společnost Autocentrum KREANS, s.r.o., která vám splní vaše představy. Nabízí kromě této značky i další světoznámá vozidla jako je Ford nebo Mitsubishi. Uvedená firma má v Severočeském kraji celkem tři pobočky. Centrálou je pobočka v Bohušovicích nad Ohří, kde je zřejmě nejširší nabídka služeb pro zákazníky a také zde má sídlo vedení společnosti.
Kromě služeb spojených s prodejem a servisem nových aut, provozuje firma Autocentrum KREANS například expresní nákladní autodopravu. Svými nákladními vozy přepravuje zboží po celém území ČR a snad do všech států EU do hmotnosti až 25 tun. Specialitou je přeprava potravin a léků ve speciálních mrazících vozidlech.
Největší, nejznámější a nejrozšířinější aktivitou, kterou poskytuje Autocentrum KREANS svým zákazníkům, je bezesporu autorizovaný prodej a záruční i pozáruční servis osobních, nákladních a užitkových automobilů. Na prodejně v Bohušovicích jsou vystaveny nejnovější modely Ford, ale předváděny jsou i Mitsubishi a Hyndai. Kromě Bohušovické pobočky působí v severočeském regionu ještě pobočka v Ústí nad Labem a pak v Děčíně, kde se zaměřují pouze na vozidla značky Hyundai.
Pokud nemáte momentálně zájem o nové auto, můžete navštívit autobazar na pobočce v Bohušovicích, který disponuje velkým výběrem všech druhů a typů aut Ford, nebo i jiných. Zaměstnanci tohoto autobazaru vám vyjdou ochotně vstřít a pomohou vám s výběrem vhodného vozidla právě pro vás.
Hlavním předmětem činnosti společnosti Autocentrum KREANS, s.r.o. je ovšem autorizovaný prodej osobních, nákladních a užitkových vozidel značek Ford, ale i Mitsubishi. S prodejem samozřejmě souvisí i zajišťování náhradních dílů, které si můžete pořídit skutečně za bezkonkurenční ceny. Rovněž pneuservis je na vysoké úrovni a nabízí nejrůznější druhy a typy pneumatik.
Auto KREANS Adresa : http://kreans.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hyundai, ford, mitsubishi
Uloženo: 12.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde