Import zboží z číny

Import zboží z Číny napřímo
Každý týden se velvyslanectví v Pekingu v průměru obrací dvě až tři firmy se stejným problémem. Import zboží z Číny se pro ně stal z důvodu nesplněných závazků ze strany čínského dodavatele noční můrou. Se zhoršující se ekonomickou situací v Říši středu přibývá oklamaných klientů i obchodních partnerů. Na druhou stranu to, zda uskutečnit import zboží z Číny přímo či skrze zprostředkovatele, je na ekonomické úvaze každého podnikatele.
Import zboží z Číny vám může zprostředkovat firma RighWay IMPEX Ltd.
RighWay IMPEX Ltd. působí na trhu již od roku 2007 a hlavní sídlo má v Hong Kongu. V Praze poté sídlí její dceřiná společnost RightWay CRAFTS s.r.o. .
Společnost zajistí vše, co je pro import zboží z Číny důležité, od konzultací, přes vyjednání nejlepších podmínek až po dopravu.
Velikou výhodou jsou partnerské firmy v každé ze zemí, ve kterých společnost působí, ať už se tedy jedná o import zboží z Číny, Indie, Mexika, Slovenska či export do těchto zemí.
,, Při poskytování služeb našim zákazníkům využíváme bohatých zkušeností, které jsme načerpali za léta působení na mezinárodním obchodním trhu. Hlavní naší předností je přítomnost v zemích, ve kterých nakupujeme. Díky tomu můžeme flexibilně reagovat na vzniklou situaci a okamžitě řešit nastalé problémy.
Naším cílem je zajistit zákazníkům perfektní servis, zmírnit rizika spojená s obchodováním se třetími zeměmi na minimální možnou úroveň a zpřístupnit vzdálené trhy všem, kteří o to budou mít zájem “ říká Ing. Vilém Paul ze společnosti RighWay IMPEX Ltd.
Import zboží z číny Adresa : http://www.rwimpex.com/cs/#
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Import zboží, Import zboží z Číny, zboží z Číny, dovoz zboží z Číny, Clo čína
Uloženo: 07.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde